دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من برا پسرم از ماه قبلش شروع کردم وعده های غذایی رو زیاد کردم کم کم خودش نیومد سراغم.بعدس شیر شب رو قطع کردم و بهش کیک و شیر گاو می دادم وقتایی که خیلی بی طاقت بودم مینداختم لای پتو با شوهرم تکون می دادیم.
درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
اصلا نگران نباشین،به سلامتی میگذره ای روزها، یه کم سخته ولی دو هفته طاقت بیارین راحت جدا میشن،روزها با خوراکی و بازی سرگرم کنید،نزارید بخابه تا خسته بشه شب بهونه شیر رو نگیره،منم دلم نمیوند،ولی خدا رو شکر الان عالیه ،،،برای پوشک و دستشویی هم یه دورانی داشتم که اونم درست شد، سخته ولی زود میگذره،،،بچه من شیر خشکی بود،،،
اصلا نگران نباشین،به سلامتی میگذره ای روزها، یه کم سخته ولی دو هفته طاقت بیارین راحت جدا میشن،روزها ...
از پوشک چه جوری گرفتی؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.