2777
2789

من حدود ۴ هفته هستم‌ بتام بالای ۴۰۰ شد   و دکتر امروز برام سونوی واژینال نوشت  ک ببینه قلبش تشکیل شده یا ن من خوندم تو همی نینی سایت ک خطر ناکه     حاا چیکار کنم من گفتم حدود ۸ هفته برم        هیچ علامی جز سمت راست شکم یکم درد دارم ندارم

آخه چرا نگرانی منم ۵ هفته بودم حدودا بتام ۴۰۰ بود چیزی هم نبود خداروشکر 

مثبت فکر کن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو واژینال دادی

نه شکمی ۸ هفته و یک روز بودم فکر کنم ،ببین زودتر از ۸ هفته نرو استرس الکی میدی به خودت 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
قلبش تشکیل شده بود یا ساک؟ از سونو میترسم

قلب که نه من چون درد داشتم ۴ هفته انجام داد ببینه خارج رحم نباشه دیگه ۶ هفته که رفتم نذاشتم واژینال انحام بده گفتم شکمی انجام داد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من بتام ۱۰۱ بود ، هفت هفته رفتم سونو قلب ، نگران نباش اولین سونو برای همه واژیناله چون کوچولوهه توی ...

خب تو ۱۰۱  هفته چند بودی       سونو رو هفته چند دادی ک نشون داد قلبش تشکیل شده یان