2777
2789
عنوان

آی وی اف تو مرکز مام

| مشاهده متن کامل بحث + 12018 بازدید | 98 پست
ببین اولش منم مثل تو بودم خیلی میترسیدم.. ن آمپول همه چی  هم تو پانکچر و هم انتقال بله آمپو ...

عزیزم🥺ممنونم که آرومم کردی

شاید باورت نشه با همین چند خط کلی آروم شدم

من خیلی از امپول پروژسترون میترسم که جاش کبود میشه

راستی آمپول هارو تا آخر بارداری باید استفاده کرد؟

درد پانکچر در چه حد بود؟

ببخشید که زیاد سوال میپرسم عزیزجانم

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
با تخمک خودتون طبیعی باردار شدین!؟یا تو همون مام؟ و اینکه چند سالتون بود که بهتون پیشنهاد اهدایی دا ...

اولین بار که برای ویزیت رفتم اون موقع دکتر نصر خودش ویزیت اول رو میکرد گفتن تخمک اهدایی بگیر تنبلی داری ولی گفتم نه اول یه بار خودم امتحان میکنم که قبول کردن و خودم پانکچر شدم ۳۴ سالم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلی دکتر رفتم قبلش هم صارم بودم اونجا هم انتقال دادم منفی شد بدون مشکلیم ما همه چیز اوکی جنین ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم امیدوارم خداوند مشکلات همه رو حل کنه شما و منم همینطور🥰

استرس منو خیلی اذیت کرد دردش برام سخت نبود  کلا کسایی که با آی وی اف باردار میشن خیلی استرس و ...

بله میفهمم

از خدا برات سلامتی میخوام

امیدوارم انقدر تو‌زندگیت خوش باشی که بشوره ببره همه چیز رو♥️

عزیزم🥺ممنونم که آرومم کردی شاید باورت نشه با همین چند خط کلی آروم شدم من خیلی از امپول پروژسترون ...

اصلا دوره پانکچر برای من هیچ دردی نداشت. بعد عمل ک رفتیم خرید در این حد راحت بودم.چند روز بعدش هم پریود شدم و اثر داروها کلا ازبین رفت. 

بستگی به نظر دکترت دارو مصرف میکنی. مثلا خیلی ها تا آخر شیاف دارند. 

اما در مورد آمپول بازم میگم ی ترس الکی هست. چون قبلا تجربه ش نکردی. الان من حدودا صد روز آمپول پروژسترون زدم، اولی و دومی یک کم درد داشت🤣بقیه ش از قرص خوردن راحت تر بود 

اولین بار که برای ویزیت رفتم اون موقع دکتر نصر خودش ویزیت اول رو میکرد گفتن تخمک اهدایی بگیر تنبلی د ...

عزیزم من ۲۳سالمه و تنبلی تخمدان خفیف دارم

ممکنه به منم بگن اهدایی بگیر

یا به همسرم که همش یک میلیون تا اسپرم داره پیشنهاد اسپرم اهدایی بدن؟

آخه ما میخواییم بچه از خودمون باشه

اصلا دوره پانکچر برای من هیچ دردی نداشت. بعد عمل ک رفتیم خرید در این حد راحت بودم.چند روز بعدش هم پر ...

عزیزم الهی که بسلامتی نینیت رو در آغوش بگیری

تا کی قراره آمپول هارو ادامه بدی؟

عزیزم من ۲۳سالمه و تنبلی تخمدان خفیف دارم ممکنه به منم بگن اهدایی بگیر یا به همسرم که همش یک میلیو ...

من هم تنبلی داشتم هم آندومتریوز،ولی اصلا همچین چیزی ب من نگفتن و جنین ها مال خودمونه