2777
2789
عنوان

آی وی اف تو مرکز مام

| مشاهده متن کامل بحث + 12004 بازدید | 98 پست

[QUOTE=]آره عزیز من هم خودم مشکل داشتم هم همسرم ضعیف بود  بله الان هم باردارم[/QUOTE]

عزیزم من دوبار با خود نصر انتقال دادم منفی شد

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دیگه نمیاد ؟ آخه پارسال میگفتن هر دو سه ماه میاد 

در سال چند بار میاد اونم فقط برای انتقال و به شدت شلوغ و افتضاح

من اوایلش که ایران بود دوبار برام انتقال داد منفی شد

وای دقیقا نا پول ندی هیچ کاری نمیکنن درصد موفقیت ای وی اف هاشونم به خاطر تخمک اهدایی بالاس من چند ...

دقیقا منم که سه سال پیش رفتم تو اولین بار که ویزیت شدم بهم گفتن تخمک اهدایی بگیر در صورتی که با تخمک خودم باردار شدم 

پیش کدوم دکتر رفتید عزیزم؟ آیا امپول هارو الانم استفاده میکنید؟ خیلی سخته نه؟

ببین اولش منم مثل تو بودم خیلی میترسیدم.. ن آمپول همه چی 

هم تو پانکچر و هم انتقال بله آمپول زیاد میدن اما باورت میشه یکی دو تای اول سخته بعد دگ برات هیچی میشه و اصلا اذیت نمیشی. من حتی چندتایی  آمپول پروژسترون خودم برای خودم میزدم 

دکتر من خانم قاضی میرسعید بود ک فوق العاده هستند هم اخلاق هم تجربه هم کارش عالیه. حتی دستیار هاش هنوز ک هنوزه پیام میدم جواب میدن

دقیقا منم که سه سال پیش رفتم تو اولین بار که ویزیت شدم بهم گفتن تخمک اهدایی بگیر در صورتی که با تخمک ...

با تخمک خودتون طبیعی باردار شدین!؟یا تو همون مام؟

و اینکه چند سالتون بود که بهتون پیشنهاد اهدایی دادن؟

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
عزیزم 🥲واقعا متاسفم از جای دیگه نتیجه گرفتید؟

من کلی دکتر رفتم

قبلش هم صارم بودم اونجا هم انتقال دادم منفی شد

بدون مشکلیم ما

همه چیز اوکی

جنین های عالی

دقیقا منم که سه سال پیش رفتم تو اولین بار که ویزیت شدم بهم گفتن تخمک اهدایی بگیر در صورتی که با تخمک ...

بخدا که اونجا شده دکون بازار

همش خرید و فروش تخمک و رحمه