2777
2789
عنوان

آی وی اف تو مرکز مام

| مشاهده متن کامل بحث + 12021 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان بچه دار شدی یا دیگه ول کردی؟

پنج بار انجام دادم منفی شد

دیگه ول کردم

باردارم نشدم

حالم بهم میخوره دیگه از هر چی دکتر و امپول و داروعه

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

عزیزم من ۲۳سالمه و تنبلی تخمدان خفیف دارم ممکنه به منم بگن اهدایی بگیر یا به همسرم که همش یک میلیو ...

اگر هم پیشنهاد دادن شما قبول نکن اونجا به خاطر اینکه درصد انتقال مثبتشون بالا باشه احتمال داره پیشنهاد بدن ،بگو می‌خوام از مال خودمون باشه 

حتما نتیجه میگیری عزیزم ،

راستی مام خیلی از انتقالاشون دوقلو میشه 

اگر هم پیشنهاد دادن شما قبول نکن اونجا به خاطر اینکه درصد انتقال مثبتشون بالا باشه احتمال داره پیشنه ...

عزیزم هرچیه فقط بشه 

همسرم خیلی غصه میخوره داغونه به روی خودش نمیاره😔حتی کفت اگر اسپرم اهدایی هم گفتن بگیریم 

اما خودم دلم راضی نیست به اهدایی

دلم میخواد یه بچه داشته باشم همه چیش شبیه همسر باشه از اول ازدواج آرزوم همین بود

مارو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید

خدا به همسر منم یه بچه بده تو دوست و دشمن سربلند بشه و بابا شدن رو تجربه کنه به حق همین شبهای عزیز♥️

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
پنج بار انجام دادم منفی شد دیگه ول کردم باردارم نشدم حالم بهم میخوره دیگه از هر چی دکتر و امپول و ...

عزیزم دوست منم تو همین مام ۴ تا انتقال منفی با دکتر نصر داشت دایم به دکتر می‌گفت آزمایش ایمنی بنویس بعد انتقال بده ولی دکتر می‌گفت اگه سری بعد منفی شد می‌نویسم و به همین ترتیب ۴ تا انتقال منفی دیگه بیخیال شد 

سری آخر رفت پیش دکتر لاهوتی اونم تو مام اگه اشتباه نکنم تمام آزمایش ها رو داد مشکل ایمنی داشت الان دو قلو دختر و پسر داره 

عزیزم هرچیه فقط بشه  همسرم خیلی غصه میخوره داغونه به روی خودش نمیاره😔حتی کفت اگر اسپرم اهدایی ...

عزیزم حتما میشه ، ولی کلا این حس های بدی که الان تجربه دارید میکنید رو همه آی وی افی ها تجربه کردن 

به خاطر همون میگم که استرس و نگرانی خیلی سخت تر از آمپول هاست 

ولی مطمین باش که بچه خودتون رو سال دیگه بغل می‌کنی عزیزم