2777
2789

چون باورش،شده  فکر کنم  یه جدری،فید عیبت می کنه پشت همه تهمت می زنه  فوش میده  بدش،  فکر می کنه سید خراسانی هستش،

دچار جو زدگی مفرطه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی سید خراسانی؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

خداییش اینایی که واقعا مومن و معتقد هستن ازهرلحاظ آدمای خوبی هستن، اون توهم زده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

جدی میگی  

آره عزیزم ایشون توهم دارن نعلومه زمینه های روانی دارن... کسی که ادعای سید خراسانی رو داره که اینهمه گناه نمیکنه معلومه مشکل داره. مام یه همسایه داشتیم بسیار وضع مالی و خانوادگی عالییییییییییییی داشت با یه رئس جمهوری که جدیدا فوت شده هم رفت و آمد زیادی داشت  بعد یه مدت اینقدر متوهم شده بود که حد نداشت دیگه این آخریا کارش به دوره گردی رسیده بود همه ازش فراری بودند

دقیقا به این همسایه مام وحی میشد😁

مولاست حسین.... آقاست حسین ...