2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت بین دو راهى موندین"شیر یا خط" بندازین! مهم نیست شیر میاد یا خط ! مهم اینه که توی فاصله فرود سکه، میفهمید که دلتون میخواد نتیجه شیر باشه یا خط...!

منیم بالام بو دونیا ایله اویناما،سن جاوانسان دونیا قوجا دونیادی،دشمن ندیر؟ دوست ائوینی دوست ییخار،بیلن بیلیر دونیا نئجه دونیادی...عمره،گونه اعتیبار یوخ ازلدن،بیر ده دونوب یارپاق اولماز خزلدن،بئشییندن بیزه تابوت دوزلدن، بلئییندن کفن تیکن دونیادی کیم نه آنلار بو ظالیمین ایشیندن،چوخلارینی کئچیردیبدی دیشیندن،موحکم یاپیش پاپاغیندان،باشیندان،باشدان پاپاق آلیب قاچان دونیادی. 

مزیت ها و معایب هر دو راه رو با خودم مرور می کنم هر کدوم مزایاش زیاد بود اونو انتخاب می کنم

کاربر قدیمیم🥴  دنیا جای قشنگی برا زندگیه اگه ادما خرابش نکنن  یا میشه یا نمیشه دیگه غیر اینه؟! خودم و نباید خسته کنم😁
اگر هر دو شرایط مشابه باشه. و ندونی در آینده چی پیش میاد

توانتخابای سخت وتاثیر گذار به مشاوره نیاز پیدا میکنم 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
اصولا مشاورها میگن انتخاب با خودت

ببین بازم میشه یکی رو انتخاب کرد مثلا بین آسایش وموفقیت ببین کدوم برات مهمتره کدوم بیشتر حالت وخوب میکنه وبه اصطلاح باهاش حال میکنی سبک سنگین کن یکی روانتخاب کن .

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
یکیش درش آسایش هست  یکی موفقیت

خب اگه من با توجه به شرایط خودم و معیار خودم انتخاب کنم میزنم گزینه موفقیت چون که میدونم برا رسیدن به موفقیت باید تلاش کنم حتی ممکنه قید خیلی چیزا رو بزنم ولی خب چون روحیاتم طوریه که خیلی ادم جنگجو هستم اونو انتخاب می کنم و وقتیم انتخاب کردم واقعا تمام تلاشم و به صورت ۲۴ ساعته برا رسیدن به اون انجام میدم البته باید بهش علاقه هم داشته باشم ولی علاقه به اندازه روحیه جنگجو بودن و سخت کوشی برام مهم نیست 

حالا تو هم باید با توجه به ویژگی ها و خلق و خویی که داری یکی رو انتخاب کنی همه ادما مثه هم نیستن که ادم بیاد براش یه نسخه ثابت بپیچه ، خودت دو دوتا چار تا کن ببین با کدوم راحتی و به ارامش میرسی و میتونی واقعا از پسش بر بیای 

کاربر قدیمیم🥴  دنیا جای قشنگی برا زندگیه اگه ادما خرابش نکنن  یا میشه یا نمیشه دیگه غیر اینه؟! خودم و نباید خسته کنم😁