2777
2789

دخترمو ثبت نام کردم مربیشون افتضاح بود انقد سر دخترم داد زده بودن گریه شو درآورده بودن جلسه بعدی گفت نمیرم هرکاری کردم. مادرا رو هم بیرون کردن از باشگاه خیلی بی احترامی کردن بهمون. دختر من کوچیکه اضطراب جدایی داره. نشسته گریه کرده مربیش هم کلی بوسش کرده که گریه نکنه به جای اینکه بیاد منو از توی کوچه صدا کنه صورت دخترم پر از جوش های ریز شده اصلا خیلی ناراحتم چرا باید بوسش کنن؟حالا میگم پولمو پس بدین نمیدن 

رفتم بانک پرینت حساب گرفتم گفتن برو خدمات قضایی شکایت کن موظفه پولتو پس بده

خیلی سختمه برم دنبال شکایت ولی بخاطر رفتار زشتشون که درس عبرت بگیرن مجبورم برم 

راه حل دیگه ای دارید؟

در اینکه نباید بچه رو بوس میکرده شکی نیست 

در اینکه بی احترامی شده هم شکی نیست 

ولی راه حل اضطراب جدایی این نیست که همیشه کنار بچه باشی چون بالاخره موقعیت هایی پیش میاد که باید برای مدتی دور بشید از هم

مثلا مدرسه رفتن 

دخترت به سن مدرسه رفتن رسیده؟

بچه هایی که اضطراب و ترس جدایی دارن معمولا دو سه سال اول خیلی براشون سخت میشه و این باگ بزرگیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اینکه نباید بچه رو بوس میکرده شکی نیست  در اینکه بی احترامی شده هم شکی نیست  ولی راه ...

درسته ولی مثلا مهد دوره جذب داره اینجا نه تنها از اتاق بلکه از باشگاه بیرونمون کردن اونم جلسه اول

چون بوس کرده جوش زده؟  حساس نیستی؟ نمیتونه بیاد مادرش رو صدا کنه  چون معمولا یکی از بچ ...

همه رو بیرون کرد با بی احترامی زیاد 

حالا جوشش با صابون میره ولی حریم خصوصیه راستش خوشم نیومد

میدونستین باله پای بچه رو نابود میکنه.وقتی این همه ورزش مفید هست چرا باله؟ چه فایده ای داره.عایا میش ...

چرا؟ نمیدونستم راستش 

البته‌ اینجا اسمش باله ست ولی درواقع ژیمناستیک و انعطاف یاد میدن

چرا؟ نمیدونستم راستش  البته‌ اینجا اسمش باله ست ولی درواقع ژیمناستیک و انعطاف یاد میدن

ژیمناستیک خوبه ولیانعطاف هم بیش از حد برای اسکلت بچه جالب نیست و ممکنه در بزرگسالی به مشکل بخوره.برای دونستن مشکلات باله یه سرچ بزنین اینترنت متوجه میشین.پاها اکثرا دفرمه میشن

همه رو بیرون کرد با بی احترامی زیاد  حالا جوشش با صابون میره ولی حریم خصوصیه راستش خوشم نیومد

درسته نباید بوس کنه  چی بگم برای هرچیزی خودت باید تحقیق کنی انگار قانون  وجود نداره

چی ببرمش خوبه بنظرتون؟

به نظرم از یه دکتر ارتوپد بپرس  

من خودم از ورزش برای بچه ها خیلی میترسم   محیطش  و اینکه درست کار کنن  یه دفعه با همون ورزش بچه بدنش صدمه نبینه خیلی مهمه