2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون باید بنزین بزنید

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
چی هست ؟   کد هست؟  امروز تحویل گرف ولی نگف چیزی

مال من سایپاس 

گفت تاییدیه ی سخا میخواد منم براشون پست کردم ولی فعلا خبری نیست 

فروش فوق العاده ی ۹۰ روزه س مال من

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

یکم داره ولی خالی نیست و پر هم نیست مبارکتون

مرسی🌹من میخوام یکم داخلش داشته باشه بیارمش خونه که یه روز تعطیل ساعت خلوت ببرمش پمپ بنزین نمیتونم تو شلوغی افتضاح شهر ببرمش اون سمت☹️

مال من سایپاس  گفت تاییدیه ی سخا میخواد منم براشون پست کردم ولی فعلا خبری نیست  فروش فوق ...

براکی پست کردی؟ بایدببری نمایندگی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تاییدیه سخا رو موقع ثبت نام همون یکسال پیش گرفتم پست چی اومد تایید کرد و یک هفته پیش بعد از تکمیل وج ...

منم با پست فرستادم براشون چون شهر خودم نمایندگی نداره 

دیگه نمیدونم مراحل بعدیش چیه و باید چیکار کنم

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛