2777
2789

قراره از کادوهای عروسی خریده بشه یه بخشیش هم از طلاهای عروس که پول بیشتریش از طلاهای عروسه باید کامل به اسم عروس زده بشه؟یا نصف نصف؟

چون اول زندگیشون هست، نمادین نصف نصف بخرند

عروس هم طلاهای مجردی شو نذاره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس خانم کادو و طلا ها رو برای زمین نفروشه این نظر منه اگر میفروشی حتمن باید به نام بزنی

عروسی رو خانواده داماد گرفتن یعنی هیچ حقی نداره؟

خب این باعث نمیشه حس بدی بگیره؟باعث نمیشه فک کنه من بهش اعتماد ندارم؟

عروسی رو خانواده داماد گرفتن یعنی هیچ حقی نداره؟خب این باعث نمیشه حس بدی بگیره؟باعث نمیشه فک کنه من ...

عزیزم طلاهای عروسی مال عروس

خانواده شما کادو ندادن مگه؟

کادو رو بده اگر مال شما نیست اما طلاهایی که پسر میخره مال شماست 

باور کن طلا گرون میشه بعدن پولت نمیرسه بخری همش حسرته 

هدف اگ زندگی باشه نصف نصف ولی اگ مال من مال تو باشه باید یا تو بشه یا من

چون شما سواستفاده گر دور و برت ندیدی دلیل نمیشه اینجپری مردم و گمراه کنی 

هر چیزی عروس و داماد بعد ازدواج میخرن باید نصف بشه مگر اینکه مستقیمن پول رو پدر دختر یا پدر پسر داده باشه 

زندگی مشترک در همه امور معنا داره من جمله امور مالی