من ی بار از همینجا نماز باطل سحر حضرت زهرابه روش دایی ابراهیم که ۷ روز بود خوندم روز هفتمش دقیقا یک دعوای وحشتناک با خانوادم پیش اومدمبخاستم از خونه فرار کنم و شبش نشد بخونم برا شما ام پیش اومده؟نتیجه دیدین؟لطفا بگین
این آقا من قبلا اسمشو تو نی نی سایت شنیدم . ولی باید تا اخر انجام بدی ول نکنی امکان داره بینش یه سری چیزا اتفاقا بیوفته تو ول نکن. اینو هم از خانمای نی نی سایتی شنیدم که میگفتن دائی ابراهیم گفته
اگه دنبال باطل سحری چرا پیش ی دعانویس نمیگیری؟ من خودم دعای حصر از ی سیدی گرفتم خیلی خوب بود چون سرکتاباش عالیه و بهم گفت که دشمن داری راسم میگفت جاریم بود ،اگه میخای باطل سحر بگیری تا شمارشو بهت بدم برات انجام بده
این آقا من قبلا اسمشو تو نی نی سایت شنیدم . ولی باید تا اخر انجام بدی ول نکنی امکان داره بینش یه سری ...
من ۶ شب خوندم و گفتن خاب کسی ک سحرت کرده رو میببنی خواب بابامو دیدم ک از طناب پرت شد و دقیقا روز هفتم اتفاق خیلی بدی افتاد نمازشم خیلی طولانیه سختمه دوباره بخونم
دعا نویس حکمش شرکه اخه قبلن ی بار گرفتم تا ی مدت حالم خوب بود ولی بعدش دوباره بدبیاریام زیاد شد.نمید ...
سلام
این کاربر که بهتون ان حرف ها رو زد کارش همینه تبلیغ دعانویس.
فقط با هدف تبلیغ دعانویس عضو شدن.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
توی تاپیک ها می گرده ببینه کدوم کاربر مشکل داره سریع تبلیغ دعانویس رو می کنه.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.