بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من خودم دارم برنامشو و عکسامو بدون آرایش و با ححاب انتخاب کردم بعد دادم درست کرد
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
من گذاشتم محجبه و نزدیک ب استایل خودم صفحه گوشیم هم ی سیاهو سفید بارونیشو گذاشتم😂😂
به نظرم نذار عزیزم ،از همون عکسای خودت بذاری بهتره
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
به نظرم نذار عزیزم ،از همون عکسای خودت بذاری بهتره
من اصلا عکس نمیزاشتم تا این برنامرو دیدم😂
زیاد فرق نکردم فقط جوونتر شدم😂😂😂
۳۹سالمه
من اصلا عکس نمیزاشتم تا این برنامرو دیدم😂 زیاد فرق نکردم فقط جوونتر شدم😂😂😂 ۳۹سالمه
اره منم چهرم با فتو لب فرق نمیکنه 😂ای جانم هم سنیم چقدرم مهربونو خوش خنده ای عزیزم ازت وایب خوبی گرفتم زنده باشی و تنت همیشه سلامت ❤️