2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 51 پست
مشاورم همینو میگه. من میگم اینکه میگه تقوا واسم مهمه چرا پس راحت منو بغل میکنه. بهش هم گفت گفت بیا خ ...

تو این مسئله تقوا نمیتونم راهنماییت کنم چون هرکسی متفاوته نظرش ولی من چون خودم ادم ازادی هستم همسری هم که انتخاب کردم ازاده در مورد این مسائل مشکلی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این مسئله تقوا نمیتونم راهنماییت کنم چون هرکسی متفاوته نظرش ولی من چون خودم ادم ازادی هستم همسری ...

آدم آزاد تکلیفش مشخص هست ولی این آدم معلوم نیست معتقد هست یا نیست .

پس واسه چی زن میخواد؟

چه بدونم

میگه که ببین من میرم جایی ساعت 12 مثلا بدون که کاریه! 

حریم خصوصی رعایت میشه!

منم تورو تحصیل کرده میخوام کنکورتو بذه قبول نشدی بیا ترکیه پیش من بخون ولی من خرج خوراکتو میذم نه شهریه  

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
چه بدونم میگه که ببین من میرم جایی ساعت 12 مثلا بدون که کاریه!  حریم خصوصی رعایت میشه! منم ت ...

جوری تیپا بهش بزن مرتیکه رو.نفهمه از کجا خورده

بگو جق بزنی واست بهتره

همینو بگو بزار بسوزه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
جوری تیپا بهش بزن مرتیکه رو.نفهمه از کجا خورده بگو جق بزنی واست بهتره همینو بگو بزار بسوزه

یه تبصره گذاشته ها بفهمی

کیگه که من رفاه بزرگت میکنم چون من 35 سالمه کار کردم و..تو 18 سالته همین  بچه ای مطیع من باشی

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
یه تبصره گذاشته ها بفهمی کیگه که من رفاه بزرگت میکنم چون من 35 سالمه کار کردم و..تو 18 سالته همین & ...

ببین واقعا گف خرج خوردو خوراک و شهریه تو نمیدم؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
ببین واقعا گف خرج خوردو خوراک و شهریه تو نمیدم؟

بخدا

خودم شاهدم خودش گفت

گفت که ببین خرج خوراک و لباستو میدم به عنوان نامزد ولی شهریه نمیدم چون شهریه ترکیه بالاس سالانه 1 میلیارده

خب توچرااجازه میدی بغلت کنه یادستتوبگیره

خوب ما تقریبا ۱۵ جلسه همو دیدیم. بعد از خواستگاری رسمی دیگه شروع کرد رابطه فیزیکی برقرار کنه. من اینجا نظرات کاربران را خوندم که گفتن یه ذره رابطه فیزیکی اگه خواستگارتون دیگه اوکی هست مشکلی نداره. مساله اینه ایشون سر حجاب و نماز من کوتاه نمیاد ولی از اون طرف راحت رابطه فیزیکی داره. من نمیدونم این عادیه یا نه

چشات خیلی خوشکله😍 نگفتی چجوری باهم اشنا شدید برام تعریف کن کنجکاو شدم

فداتشم ممنونم گلم

پدرایشون پزشک هستن پدرمن داروسازه کنار داروخانه پدرم مطب داشتن

رفت و امد خونگی داشتیم

ایشون رفته بود ترکیه بخونه دندانپزشکی برگشت ایران تا شهروندی اش که مشکل داشت حل کنه

دعوتمون کردن اونجا دیدن ..

مادرش وپدرش قبلا منو دیدن