گفتم یه خواستگار دارم بهم میگه نماز بخون و چادر یا مانتوی بلند بپوش. منم قبول کردم ولی ایشون در حد اون تقوایی که میگه نیست. مثلا الان که ما محرم نیستیم ولی راحت دست منو میگیره و میگه منو ببوس. یا خودش بیرون که هستیم به زنها نگاه میکنه. مشاور به من میگه نگاه کردن عادیه. ولی اخه دقت کردم اگه یه جمع جلوی دید ما باشه به خانومهای اون جمع نگاه میکنه. بهش هم گفتم گفت من به قصد بد نگاه نکردم. دوستانی که تجربه دارن لطفا نظر بدن
مشاورم همینو میگه. من میگم اینکه میگه تقوا واسم مهمه چرا پس راحت منو بغل میکنه. بهش هم گفت گفت بیا خ ...
تو این مسئله تقوا نمیتونم راهنماییت کنم چون هرکسی متفاوته نظرش ولی من چون خودم ادم ازادی هستم همسری هم که انتخاب کردم ازاده در مورد این مسائل مشکلی ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب ما تقریبا ۱۵ جلسه همو دیدیم. بعد از خواستگاری رسمی دیگه شروع کرد رابطه فیزیکی برقرار کنه. من اینجا نظرات کاربران را خوندم که گفتن یه ذره رابطه فیزیکی اگه خواستگارتون دیگه اوکی هست مشکلی نداره. مساله اینه ایشون سر حجاب و نماز من کوتاه نمیاد ولی از اون طرف راحت رابطه فیزیکی داره. من نمیدونم این عادیه یا نه