2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اینه     مثل دوستام بخاطر پدرت اره؟    

اره خب اول اونه 

ولی یچیزو بگم اینکع باهاش ازدواج کنی و شهریتو نده یجوریه وقتی باهاش ازدواج کنی همه هزینه هات برعهده ی همسرت باید باشه

اون چند سالشه دانشجوه یا رفته سرکار

اره خب اول اونه  ولی یچیزو بگم اینکع باهاش ازدواج کنی و شهریتو نده یجوریه وقتی باهاش ازدواج کن ...

اون 35 سالشه گلم

کلینیک کار بوتاکس میکنه ترکیه چون شهروندی اش مشکل داره زیر زمینی ترکیه مطب زده

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

مشاورتو زنده می‌خوام 🤣 مردای هرزه همیشه پشت همجنسای هرزشون در میان. به قول یه نویسنده ای گناه گناه نیس تا وقتی که یه زن انجامش بده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خوب ما تقریبا ۱۵ جلسه همو دیدیم. بعد از خواستگاری رسمی دیگه شروع کرد رابطه فیزیکی برقرار کنه. من این ...

حاضری همچین آدمی پدر بچه ات باشه؟؟؟

از اینهمه تناقض خودت تعجب نمیکنی؟  

بعد هنوز مطمئن نیستی رابطه فیزیکی رو قبول کردی جقدر هر دو عجیب هستید

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

به نظر من از اون آدمایی که خودش هزار جور خیانت و کثافت کاری میکنه اونوقت توقع داره تو مریم مقدس باشی براش

هر چی زودتر بهم بزنه بهتره برات

از لحاظ اعتقادی کسی که اعتقاد به حجاب و قرآن و نماز داره باید خودشم رعایت کنه و به نامحرم دست نزنه 

اگه هم اعتقادی به محرم و نامحرم نداره که چرا اسم حجاب و نماز میاره

خیلی چندشم شد ازش حال بهم زن ترین ادمای دنیا همین دورو ها هستن

بخدا آدم کافر سگش شرف داره به اینا حداقل میدونی دل زبونش یکیه

ببخشید بی پرده حرف زدم نظر خودمو گفتم فقط