2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با خواستگار

626 بازدید | 51 پست

دوستان تاپیک من الان تعطیل شد. نمیدونم چرا.

گفتم یه خواستگار دارم بهم میگه نماز بخون و چادر یا مانتوی بلند بپوش. منم قبول کردم ولی ایشون در حد اون تقوایی که میگه نیست. مثلا الان که ما محرم نیستیم ولی راحت دست منو میگیره و میگه منو ببوس. یا خودش بیرون که هستیم به زنها نگاه میکنه. مشاور به من میگه نگاه کردن عادیه. ولی اخه دقت کردم اگه یه جمع جلوی دید ما باشه به خانومهای اون جمع نگاه میکنه. بهش هم گفتم گفت من به قصد بد نگاه نکردم. دوستانی که تجربه دارن لطفا نظر بدن

منم دارم 35 سالشه اومده خواستگاریم دندانپزشکه

میگه که من میرم ترکیه ..هرجا میری فقط ساعت12 خونه باش شب..

من به کار تو دخالت نمیکنم توعم به کار من نکن

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه مردا نگاه میکنن منم حساس بودم به این موضوع ولی الان خودم عقلانی که فکر میکنم میبینم یه خانم زیبا تو خیابون باشه من خودم نگاهش میکنم چه برسه که من همجنسشم پس مردا هم حق دارن نگاه کنن و اون نگاهشون لحظه اییه یا نهایت تو دلشون بگن خوب چقدر خوب بود !قرار نیست که اون زنه از فردا بیاد با تو و شوهرت زندگی کنه و این رفتار مردا درست بشو نیست فقط کنترل میشه مثلا جلو شما ممکنه نگاه نکنه یا اتفاقا نگاه کنه و یه ایرادی بذاره روش که مثلا شما ناراحت نشین ولی در کل پشت سر شما بازم همین کارو میکنه 

و در مورد حجاب و این چیزا که بهتون گیر دادن اینجور ادما ببخشید ولی زن رو برده میبینن و مختص خودشون که حتی تو لباس پوشیدن و تایم بیرون رفتن و اینجور چیزا دخالت میکنن اگه میتونی کنار بیای با اینجور ادما ازدواج کن اگر هم نمیتونی ردش کن بره 

عزیزم همه مردا نگاه میکنن منم حساس بودم به این موضوع ولی الان خودم عقلانی که فکر میکنم میبینم یه خان ...

مشاورم همینو میگه. من میگم اینکه میگه تقوا واسم مهمه چرا پس راحت منو بغل میکنه. بهش هم گفت گفت بیا خودمون اون جمله صیغه محرمیت را بخونیم به همین راحتی🤨

مشاورم همینو میگه. من میگم اینکه میگه تقوا واسم مهمه چرا پس راحت منو بغل میکنه. بهش هم گفت گفت بیا خ ...

خوب موضوع اینه الان اون نامحرم هست .هیچ ربطی به شما نداره .مراقب باشید اتفاقا خودت رو حساس نشون بده .این جور آدم ها بعدا جور نشه پخش می‌کنند طرف خیلی راحت دست منو میگرفت وفلان .

هیزه به شدتتتت دین و ایمانشونم سر جاش نیست پس متظاهر و دروغگو هم هست

نه بخاطر اینکه به دخترهای  دیکه نگاه میکنه ادعای مسلمونی میکنه اونوقت دست این خانم رو به راحتی میگیره. تا الان چند بار خواستگاری رفته .زیادی راحته. چند چنده با خودش