2777
2789

سلام خوبین..مامانم هروقت زنگ میزنه یا میرم خونشون قد بچه هامو با بچه های داداشم مقایسه میکنه..موهاشونو.حتی رشته ورزشیش رو‌..دخترم قدش تو همکلاسیاش خوبه..متوسطه..یعنی قدای کوچیکتر از دخترم زیادن..بلندترم دارن..‌دختر داداشم یک سال بزرگتره..تا الان قدش با دخترم یکی بود..ولی رفته سن رشد..کلاس ششمه..قشنگ سینه دراورده..تازه چند ماهه والیبال میره..دختر من پنج ساله تکواندو میره..هی مامانم میگه کاش میذاشتی والیبال..دختر داداشت قد کشیده..اصلا از دختر من تعریف نمیکنه..بخدا تو ورزش خودش مدال زیاد آورده..تو زبان عالیه.تو قرآن عالیه..همه میگن خیلی خوشگله..ولی مامانم از همون اول میگفت اونا قشنگترن.هم دخترداداشم رو با دخترم مقایسه میکنه هم پسرم رو با پسر داداشم.حتی خودمم هنوزم که هنوزه با نوه عمم مقایسه میکنه.با اینکه من همیشه درسام خوب بود..😭هنوز میگه فلانی کلی کلاس میره..رانندگی میکنه..میگم خوب منم میرم..من هنوزم هم درس میخونم هم خودم باشگاه میرم..آخرش میبینه حرف نمیزنم میگه قد چیه مهم نیست.عقل مهمه.سلامتی مهمه😏بخدا مادرمه دوسش دارم هیچی نمیگم تا دلش نشکنه بی احترامی نشه ولی واقعا قشنگ داغون میشم😭😭

خدایا شکرت🌹🌹🌹

درکت می کنم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

توام با عمه ت و زنداییت مقایسه ش کن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحت نشو منم مادرم با دخترای فامیل 

میگه بی عرضه😕

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

مامان بی سیاست منم ، اپایل ازدواج من رو با جاریم مقایسه می کرد

منم چند باز از قصد جلوش گفتم مادر جاریم اینجور کاری می کنه هوای دخترش رو داره اونجور کاری می کنه با سیاسته…. 

دیگه از رو رفت و تکرار نمی کنه! والاااااااا 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
انقدر بهم میریزم تا چند روز داغون میشم..گفتم بیام اینجا بنویسم سبک بشم..چون حرفامو به هیچکس نمیتونم ...

هر وقتت رفتی پیشش تتو راه برگشت پاررکی جایی  برو ..  مووسیقی شاد گوش کن . سوره ای ذکری چیزی ک ااارامش میده بهت بخون خونه اومدنی ی فیلم کمدی ببین تا انرژی های منفی ک از حرفاش گرفتی از مغزت بره بیرون 

ناراحت نشو منم مادرم با دخترای فامیل  میگه بی عرضه😕

خیلی بده مقایسه کردن😔هی میگم مامان قد ارثیه..دست خودمون نیست..میگه نه اون رفته والیبال.اخه چند ماهه میره یهو بلند شده؟ میگم سن رشده..میگه نه

خدایا شکرت🌹🌹🌹
انقدر بهم میریزم تا چند روز داغون میشم..گفتم بیام اینجا بنویسم سبک بشم..چون حرفامو به هیچکس نمیتونم ...

اشکالی نداره عزیزم به مامانتون بگو یکی داشت کنارم زندگی دوتا خواهرش رو مقایسه می کرد منم بهشون گفتم مقایسه اصلا کار درستی نیست تا غیر مستقیم متوجه بشن که ناراحتین

مامان منم همینجوریع انگار من هَووشم 

یکسره میگه دختر فلانی خوشگله دختر تو به عمش رفته و...قشنگ  قلبمو پاره میکنه اما مادرمه من به احترام مادربودنش هیچوقت جوابشو ندادم ولی دلم ازش بدجور شکسته

یکبار رفته بود پیش عمه کوچیکم گفتا بود چون دختر بزرگم شبیه عمه بزرگشه اصلا دوستش ندارم نه خودشو نه بچه هاشو😭