2777
2789
عنوان

پس انداز برای دختر ۲۱ ساله

346 بازدید | 14 پست

بچه ها من زیاد پول نمی‌گیرم از بابام و هنوز هم شاغل نیستم از اول مهر امسال شروع کردم پس انداز کنم ماهی یه تومن جمع میکنم دو سه تومن هم از قبل دارم، به نظرتون خوبه این مقدار؟ آخه هم قبلا به فکر پس انداز نبودم هم واقعا خرجا زیاده 

بعد این که 

به نظرتون باش چی کار کنم که ارزش پولم کم نشه؟ چی بخرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یه طلا فروش پرسیدم گفت اگه میخوای طلا بخری که روش سود کنی باید حداقل یکسال بهش دست نزنی و نفروشیش

منم 25 تومن پول جمع کردم چون ممکنه دو سه ماه دیگه لازمم بشه مجبورم تو حساب نگه دارم مگرنه طلا میخریدم

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
من از یه طلا فروش پرسیدم گفت اگه میخوای طلا بخری که روش سود کنی باید حداقل یکسال بهش دست نزنی و نفرو ...

من که نمیخوام خرج کنم چیزی ازش 

یه میزانیشو می‌خوام هدیه بخرم ولی همین فقط 

عزیزم میشه بگی چجوری پس انداز میکنی؟من پول تو جیبی منظمی ندارم ولی هروقت خواستم بهم پول دادن ولی واسه خونه خرجش کردم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

عزیزم میشه بگی چجوری پس انداز میکنی؟من پول تو جیبی منظمی ندارم ولی هروقت خواستم بهم پول دادن ولی واس ...

من دانشجوی شهر دورم، هر هفته یه مبلغ مشخصی میگیرم، از اول مهر هدف گذاشتم که ماهی یه تومن جمع کنم تا آخر ماه شده گشنگی بکشم جمع میکنم و خرج نمیکنم 

هفته ای ۲۵۰ میذارم کنار بعد اگه چیزی ازش خرج کردم هفته بعدش میذارم سر جاش

من دانشجوی شهر دورم، هر هفته یه مبلغ مشخصی میگیرم، از اول مهر هدف گذاشتم که ماهی یه تومن جمع کنم تا ...

خیلی ممنون گلم که جواب دادی❤️

منم اگه خدا بخواد سال دیگه دانشجوام

میشه اگه امکانش هست بگی واسه زندگی تو خوابگاه تقریبا چقدر باید پول تو جیبی بگیرم؟و چقدرشو پس انداز کنم؟

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

خیلی ممنون گلم که جواب دادی❤️ منم اگه خدا بخواد سال دیگه دانشجوام میشه اگه امکانش هست بگی واسه زند ...

خب بستگی به خودت داره 

من هفته ای ۸۵۰ میگیرم و ۲۵۰ پس انداز میکنم 

البته کسایی هستن که بیشتر میگیرن

کسایی هم هستن که کمتر میگیرن 

باید ببینی چطوری خرج میکنی، غذا چطوری میخوری 

شهری که درمیای گرونه یا نه...