خانما اگه احیانا هر وقت تو شرایط سخت مجبور شدین از کسی پول قرض کردین و مثلا گفتین ۲ ماهه دیگه میدین اگه اون تایم نداشتین از زیر سنگ هم شده جور کنین پول طرف و پس بدین به موقع ، گناهه اون طرف چیه تو روزای سخت خیر خواهانه کمکتون کرده پس حق اش نیس پولشو دیر بدین یا ندین اصلا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من الان یه ۲۲ میلیون یه ۶ میلیون دو سال و نیمه ب دو نفر دادم اصلا ب رو خودشون نیاوردن حالا یه نفرشون عمل سختی داشت مشکلاتی براش پیش اومد اما قبل عملش باید تکلیف پول منو معلوم میکرد که نکرد
الان اگه یه نفر جلوم در حال مرگ باشه پول قرض بخاد واقعا بهش نمیدم .. از مهربونی دیگران سو استفاده نکنین هیچوقت
عموم ازم پول قرض کرد ده تومن یه سال و سه ماه هستش، قرار بود یه ماهه بده منم خودم نداشتم از شوهرم گرفتم، از بس شوهرم گفت زنگش زدم پنج تومنشا چهار ماه پیش داد و قرار شد بیست روز بعد بقیشو بده، هنوز نداده، و میدونم میتونه جور کنه بده ابروم جلو شوهرم رفته، به نظر من حتی اگه نداری باید بری کلیتو بفروشی سر زمانی که قول دادی پولو پس بدی