بچها تا حالا شده دکتری یا دستیار دکتری مرد باشه از شما حس کنید خوشش امده باشه یا ازتون تعریف کنه شوخی بکنه؟از کجا فهمیدید چکار کرده همچین حسی کردید؟چی گفته ؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هیجی چند روز پیش رفتم مطب که بینیمو نشون بدم بعد دوماه...دستیارش گفت چقدر خوشگل شدی.شوهرم پشت سرم بو ...
دستیارش پسر جوون بود؟کذوم دکتر کدوم شهر؟خب شاید تغییر زیادی کردید بهتون گفته و بخاد کار دکتر تعریف کنه.واس من داستان فرق داره.عزیزم فقط بگو دستیار دکتر کدوم استان؟
دستیارش پسر جوون بود؟کذوم دکتر کدوم شهر؟خب شاید تغییر زیادی کردید بهتون گفته و بخاد کار دکتر تعریف ک ...
بله جوون بود...یه طورایی داست نخ میداد و متوجه حضور همسرم نشد ...اسم دکتر رو نمیتونم بگم ولی زنجان هست
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
دستیارش پسر جوون بود؟کذوم دکتر کدوم شهر؟خب شاید تغییر زیادی کردید بهتون گفته و بخاد کار دکتر تعریف ک ...
نه من بعد عملم تغییر انچنانی نکردم و همه میگن همونه.رفتم گفت چهره ت خیلی باز شده خوشگل بودی خوشگلترم شدی.من از همدان رفته بودم .گفت بیا بریم خونه ی ما پیش مادرم.خودمم میرم بیرون که شما راحت باشین..
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
دستیار نه🤣🤣🤣حتی دیگ پزشکام محرم نیستن..من رفتم دکتر بیهوشی ویزیت کنه منو.شمارمو گرفت سنش فک کنم ۵۰ اینا بود..خداشاهده بهم پیام داد بیا نامزدیتو بهم بزن این جوونا بدرد زندگی نمیخورن اوکی کن اخرماه باهم بریم وان ترکیه
راست میگی یا خدا اینم فک میکنم میخاست چندبار شماره بده من محل نمیدادم میپریدم بش🤣🤣🤣.من دستیار دک ...
ای وای🤣🤣🤣زمانه شده خراب موشا میخورن شراب🤣🤣😂😂