2789

بچها تا حالا شده دکتری یا دستیار دکتری مرد باشه از شما حس کنید خوشش امده باشه یا ازتون تعریف کنه شوخی بکنه؟از کجا فهمیدید چکار کرده همچین حسی کردید؟چی گفته ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوش اومدن از اون نظر اره

مرتیکع لاشی پیشنهاد رابطه داد

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

تا با زبون خودش نگفت عاشقت شده توهم‌نزن

آدما ممکنه مهربون باشند با همه بگن و بخندن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هیجی چند روز پیش رفتم مطب که بینیمو نشون بدم بعد دوماه...دستیارش گفت چقدر خوشگل شدی.شوهرم پشت سرم بود.داستان شد🤣

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

بله پیش اومده اومد خاستگاریم 

کلا بعضیا اخلاقشون اینطوریه ک با همه مهربونن و میگن و میخندن 

ولی خب اینجور آدما ممکنه یکیو خاص دوس داشته باشن 

ینی ممکنه یکی براشون فرق کنه با بقیه 

ینی عاشقش بشن 

باید از رفتارش بفهمی ک دنبال رابطس یا دنبال ازدواج 

هیجی چند روز پیش رفتم مطب که بینیمو نشون بدم بعد دوماه...دستیارش گفت چقدر خوشگل شدی.شوهرم پشت سرم بو ...

ایش شوهر من غیرت نداره بخدا یکی به من بگه خوشگل شدی ذوقم میکنه میگه سلیقم خوب بوده لابد 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ایش شوهر من غیرت نداره بخدا یکی به من بگه خوشگل شدی ذوقم میکنه میگه سلیقم خوب بوده لابد 

واقعا😂😂شوهر من به خاک و خون میکشه اونطوریم خوب نیست بخدا همش استرس اینو دارم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
واقعا😂😂شوهر من به خاک و خون میکشه اونطوریم خوب نیست بخدا همش استرس اینو دارم

بعضی وقتا حس میکنم این رگ وپیوند نداره 

بقران شبم نرم خونه نمیگه چرا نیومدی 

میگه بهت اعتماد دارم 

آخه مرد حسابی این چه اعتمادیه من زنم نیاز به توجه دارم 

بعضی وقتا حس میکنم این رگ وپیوند نداره  بقران شبم نرم خونه نمیگه چرا نیومدی  میگه بهت اع ...

واقعا شاید همینطوره..بنظر من ک خوبه....من نمیتونم تنها جایی برم چون همیشه معتقده که تو جوانی و هزار تاچشم پشت سرته.ولی خب شکاکه دیگ چ میشه کرد

واقعا شاید همینطوره..بنظر من ک خوبه....من نمیتونم تنها جایی برم چون همیشه معتقده که تو جوانی و هزار ...

نه عزیزم تعادل خوبه نه مثل‌شوهر من نه مثل شوهر شما 

نمیگم دوستم نداره اتفاقا خودش میکه دوستت دارم ولی بی خیاله نسبت بهم

نه عزیزم تعادل خوبه نه مثل‌شوهر من نه مثل شوهر شما  نمیگم دوستم نداره اتفاقا خودش میکه دوستت د ...

اره اونم سخته ادم گاهی وقتا دوست داره که حداقل یه گیری بده یا چیزی...وایسا ایکرین شات بذارم از پیامامون ببین 🥲