2777
2789

منم میخوام طلاق بگیرم ولی هیچ حمایتی ندارم.تنهام.حتی خانوادم پشتم نیستن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخوام طلاق بگیرم ولی هیچ حمایتی ندارم.تنهام.حتی خانوادم پشتم نیستن

منم همینطور.نمیدونم پول پیش خونه چجوری جور کنم کلا برم

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
منم همینطور.نمیدونم پول پیش خونه چجوری جور کنم کلا برم

تصمیم داشتم اول مهرمو بزارم اجرا بعد طلاق بگیرم.اونم شوهرم هیچی به نام نداره.خودمم طلا ندارم..ماشاا..قانون خم که کلاطرف مرد هاس

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اولش سخته مخصوصا اگه استقلال مالی نداشته باشی

من خودم هفت سال پیش جدا شدم 

چون به همسرم وابستگی داشتم خیلی برام سخت بود اون جدایی اما سعی کردم به خودم تکیه کنم 

سر کار رفتم ، کتاب خوندم و رفتم دنبال علایقم با خودم شاد بودم از تفریح با خودم لذت بردم کارایی رو انجام دادم که دوست داشتم و شدم یه آدم دیگه 

ببین من هیچوقت هیچوقت به هیچ کس توصیه نمیکنم طلاق بگیره

طلاق گزینه ی آخره یعنی دیگه هیچ راهی برای ادامه دادن نداشته باشی

ولی اگه تصمیمت رو گرفتی و خانواده هم حمایتت میکنن و تصمیمت هم احساسی نیست و حرف و حدیث و حرف مفت دیگران هم اهمیت نداره برات ، اینکار رو انجام بده

تصمیم داشتم اول مهرمو بزارم اجرا بعد طلاق بگیرم.اونم شوهرم هیچی به نام نداره.خودمم طلا ندارم..ماشاا. ...

😔ای بابا.من هیچی نمیخوام ازش فقط میخوام برم خسته شدم ازش

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

من بعد از سالها صبوری در کنار همسر خیانتکار چند ماهه جدا شدم

هیچی نیاوردم همه رو در قبال پسرم جا گذاشتم

شکر خدا الان در آرامشم هم من هم پسرم هم خانوادم 

میگم کاش زودتر جدا شده بودم

پیج خوشمزه من @angel__dessert
من بعد از سالها صبوری در کنار همسر خیانتکار چند ماهه جدا شدم هیچی نیاوردم همه رو در قبال پسرم حا گذ ...

خوشبحالت.چقد طول کشید تا جدا شدی؟؟شوهرت چجور راضی شد پسرتو بده بهت

اولش سخته مخصوصا اگه استقلال مالی نداشته باشی من خودم هفت سال پیش جدا شدم  چون به همسرم وابست ...

ن کسی پشتم نیست .میخوام رو پای خودم بایستم.انقد خسته شدم از شک کردنای الکیش دیگه نمیتونم .بچم هر روز میگه مامان یعنی میشه یه شب شما بحث نداشته باشید .خیلی خستم اصلا حسی بهش ندارم

من بعد از سالها صبوری در کنار همسر خیانتکار چند ماهه جدا شدم هیچی نیاوردم همه رو در قبال پسرم جا گذ ...

خدارو شکر ک الان حالتون بهتره .کاش منم یه روز راحت و بدون استرس بخوابم

من بعد از سالها صبوری در کنار همسر خیانتکار چند ماهه جدا شدم هیچی نیاوردم همه رو در قبال پسرم جا گذ ...

شما از صفر شروع کردی؟

ببین من چون خودم جدا شدم میگم 

اگه حمایتت نشی و استقلال مالی هم نداشته باشی تبدیل میشی به یه خانم بی پناه مخصوصا اینکه قضیه ی حضانت بچه پیش بیاد

شک یه جور بیماری هست مثل وسواس یا ترس یا افسردگی باید ریشه بابی و درمان بشه 

تا حالا ازش خواستی پیش مشاور برید؟

بهش بگو حس میکنم با ابن رفتار داریم خیلی از هم‌دور میشیم اگه من و بچمون رو دوست داری درمان کن 

ببین من چون خودم جدا شدم میگم  اگه حمایتت نشی و استقلال مالی هم نداشته باشی تبدیل میشی به یه خ ...

هزار بار رفته .ولی همون آشو همون کاسه .اصلا بجز حس اضطراب هیچ حس علاقه ای بهش ندارم .فقط از ترس این ک نتونم از پس خودمو بچم بر بیام تاحالا جدا نشدم .چون واقعاً بی کسم .درسته پدر مادر دارم ولی انگار وجود ندارن