2777
2789

وکالت یه رشته خواندنی نیست اون رشته حقوق هست اگه منظورت شغل وکالته که بعد از اتمام تحصیل در  رشته حقوق آزمون وکالت میدی اگه قبول شدی میری کارآموزی بعدا وکیل میشی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

وکالت یه رشته خواندنی نیست اون رشته حقوق هست اگه منظورت شغل وکالته که بعد از اتمام تحصیل در  رش ...

شت🤣🤣🤣امروز اصلا هوش و حواس درست و حسابی ندارم درست میگی باید مینوشتم‌حقوق

سوتی دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شت🤣🤣🤣امروز اصلا هوش و حواس درست و حسابی ندارم درست میگی باید مینوشتم‌حقوق سوتی دادم

آخه خیلی ها به اشتباه میگن طرف وکالت میخونه در صورتی که فقط داره رشته حقوق میخونه حالا حالاها جا داره تا وکالت 

وکالت خیلی سخته آزمون جداگانه داره 

من حقوق خوندم ولی دیگه شرایط شرکت در آزمون یا ادامه تحصیل رو نداشتم حتی نتونستم برم سر کار

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

آخه خیلی ها به اشتباه میگن طرف وکالت میخونه در صورتی که فقط داره رشته حقوق میخونه حالا حالاها جا دار ...

اره از بس عامیانه میگن وکالت خونده میمونه سر زبون

میشه کمی از رشته حقوق برام‌توضیح بدی؟من یه بچه کوچیک دار‌م میخوام‌ بخونم اما دو دلم

اره از بس عامیانه میگن وکالت خونده میمونه سر زبون میشه کمی از رشته حقوق برام‌توضیح بدی؟من یه بچه کو ...

چه دانشگاهی ؟ رشته سختیه چه آزاد چه دولتی اما خب بخوای کنکور بدی دولتی رو سخت قبول میشی 

وگرنه آزاد هم بری بخونی کلا سخته مثل بقیه رشته ها نیست جزوه بدن چون همش قانونه 

به فکر شاغل شدنی باهاش ؟ 

احتمالا همون دولتی اره به‌شاغل شدن باهاشم فکرمیکنم 

خب دولتی باید خیلی برا کنکور بخونی بالاترین رشته انسانیه قبولیش سخته 

شاغل شدنش روحیه و پارتی میخواد بعد انقد مشکلات و دغدغه داره که اصلا وقت نمیکنی دیگه وگرنه فکر نکن هر کی حقوق خونده رفته سر کار 

خب دولتی باید خیلی برا کنکور بخونی بالاترین رشته انسانیه قبولیش سخته  شاغل شدنش روحیه و پارتی ...

غیراز حقوق‌پیشنهادت برای منی ک ۲۳ سالمه و یه بچه ۲سال ونیمه دارم چه رشته هاییه؟

خب دولتی باید خیلی برا کنکور بخونی بالاترین رشته انسانیه قبولیش سخته  شاغل شدنش روحیه و پارتی ...

خودم دیپلم انسانی دارم و فقط تونستم یه ترم دانشگاه پیام نور تربیت بدنی بخونم چون ازدواج کردم دیک‌نشد ادامه بدم

غیراز حقوق‌پیشنهادت برای منی ک ۲۳ سالمه و یه بچه ۲سال ونیمه دارم چه رشته هاییه؟

نمی‌دونم سنت کمه اما خب با بچه خیلی سخته یعنی من اگه به جات بودم میرفتم روانشناسی یا آموزش ابتدایی که تو مدارس غیر انتفاعی حداقل استخدام بشم یا بتونم آزمون آموزش پرورش رو با خیال راحت تری شرکت کنم 

الان برا فروشندگی هم که میری میگی حقوق خوندم قبولت نمیکنن چون فکر میکنن خیلی ادعا داری 

خودم دیپلم انسانی دارم و فقط تونستم یه ترم دانشگاه پیام نور تربیت بدنی بخونم چون ازدواج کردم دیک‌نشد ...

تربیت بدنی هم عالیه کلا به نظر من رشته هایی که به دروس مدارس مربوط میشن بهترن