2777
2789
عنوان

خیلی به دخترم انتقاد میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 35 پست
خانوم من ۱۹ سالمه ازدواج کردم بازم میام پیش مامانم کلی چرت و پرت میگم با این سن اگه دعوام کنه دیگه ب ...

اتفاقا با من راحته حرفاشو بمن میزنه با پدرش هم رابطه خوبی داره هر رفتاری ک داره کلی بهش فکر میکنم که بهش گوشزد کنم یا نه ولی بعضی وقتا دست خودم میست عصبانی میشم 

خیلی بده دخترجاریم ۷سالشه اما به لطف اینستاگرام و مدرسه چشم و گوشش حسابی بازه . پسدم ۴سالشه میترسم ت ...

وای خیلی مواظب باش

نه من اینستا گرام ندارم

یعنی یه مدت کوتاهی داشتم خیلی کوتاه واقعا خودم بدم آمد پاک کردم

خیلی مواظب پسرت باش گرگ  زیاده

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شما و دخترتونو برای هم حفظ کنه درستشم همینه مطمئن باشین دختر شما از خیلی دخترای دیگه جلوتره وقتی ...

فدای شما زنده باشید و سلامت 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نگران نباشین بسپرین به خدا براش کتابای مفید تهیه کنید در این موارد از عواقب بد این اتفاقات توضیح بدی ...

بله دقیقا همین کارهارو کردم

حتی فیلی ملی و راه های نرفته اش 

یا فیلم ملاقات خصوصی رو یا فیلم ل اتاری و... خیلی از فیلم های دیگه که دخترای مظلوم و تو دام می نداختن

گفتم ببین پسرا چه راحت دخترا و گول می زنن