2777
2789
عنوان

خیلی به دخترم انتقاد میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

11سال

جلب توجه میکنه

اما بهش بگو که از این شوخیا بدت میاد که اگر نگی به اسم شوخی شوخی شوخی دروغگو بودن ب خورد ذاتش میره.

اوایل میگه شوخی بود بعد کم کم عادت میکنه دیگه راست گفتن ب مذاقش خوش نمیاد

بگو از این شوخیا خوشم نمیاد دیگ نبینم و تکرار نشه. متاسفانه داشتیم نمونه اشرو

چشم به راه...
[QUOTE=319621951]بچه داشتن و تربیت بچه سخته مخصوصا دوران بلوغ باشن منم بعضی وقتا خیلی دعواش می کنم و ...

اونارو بی خیال

اونا کسایی هستند که ادعای روشن فکریشون دنیارو کور کرده

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
دقیقا هم سن دختر منه دخترم چند روز پیش میگفت مامان دوست پسر چیه دوستام همش ازش صحبت می کنن چندتاشو ...

اگه الان حواست نباشه شاید اغفالم بشه 

باهاش دوست باش سوالی پرسید جوابشو با محبت بده 

یه وقت کاری نکنی بهت اعتماد نکنه و به راه بد کشیده بشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

11سال

خانوم من ۱۹ سالمه ازدواج کردم بازم میام پیش مامانم کلی چرت و پرت میگم با این سن اگه دعوام کنه دیگه باهاش صحبت نمیکنم که خداروشکر تاحالا نکرده اونوقت شما داری کاری میکنی دخترت ازت دور بشه و باهاتون صحبت نکنه ؟ به نظرم با مهربونی بهش توضیح بدین که دروغ نگه نه با لحن تند خواهر من الان همسن دختر شماست قشنگ برای مامانم خاطره هاشو همه چی رو تعریف میکنه مثل من که همیشه تعریف میکنم 

به نظرم کاری کنید که دخترتون چیزی رو ازتون مخفی نکنه و باهاتون دوست باشه

اگه الان حواست نباشه شاید اغفالم بشه  باهاش دوست باش سوالی پرسید جوابشو با محبت بده  یه ...

نه باهاش رفیقم اتفاقا همه ی حرفاش و به من می زنه

اما نگرانم واقعا بچه های بیرون بعضیاشون واقعا گرگن

از همین گرگا می ترسم 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
دقیقا هم سن دختر منه دخترم چند روز پیش میگفت مامان دوست پسر چیه دوستام همش ازش صحبت می کنن چندتاشو ...

خب بهش توضیح بدین و معایبشم بگین تا یه بچه آگاه باشه 

خداروشکر مادر من یه آدم فهمیده بود و نذاشت توی تله بیفتم

اونارو بی خیال اونا کسایی هستند که ادعای روشن فکریشون دنیارو کور کرده

این روشنفکری ها برای کشورایی خوبه که بچه رو بعد ۱۸ سالگی از خونه میندازن بیرون بچه های ما همیشه حداقل تا۲۵ سال با ما زندگی میکنن 

خب بهش توضیح بدین و معایبشم بگین تا یه بچه آگاه باشه  خداروشکر مادر من یه آدم فهمیده بود و نذا ...

دقیقا همین کارو کردم 

دقیقا ۱۲ شب تا ۴ صبح باهاش کلی حرف زدم با اینکه ۸ صبحم قرار بود برم سرکار 

ولی حرف زدن با دخترم و خیلی واجب تر از هر چیزی تو زندگیم دونستم

نه باهاش رفیقم اتفاقا همه ی حرفاش و به من می زنه اما نگرانم واقعا بچه های بیرون بعضیاشون واقعا گرگن ...

خیلی بده دخترجاریم ۷سالشه اما به لطف اینستاگرام و مدرسه چشم و گوشش حسابی بازه . پسدم ۴سالشه میترسم تنهاشون بذارم یه بار دیدم به پسرم میگفت بیا زن و شوهر بازی و لبای پسرمو میبوسید اونم بدش میاد یکی بوسش کنه هی میگفت نکن منو بوس نکن رفتم نگاه کردم دیدم چسبیده به پسرم لباشو میبوسه یعنی نمیدونی چه حالی شدم به مادرش گفتم خندید گفتم اخه پسر تورو خیلی دوست داره بچم . 

یه بارم به پسرم گفته بود میدونی چرا مامان باباها بغل هم میخوابن پسر منم گفته بود مامان و بابای من که کنار هم نمبخوابن اونگ گفته بود چون همو بغل کنن بوس کنن 

یعنی الان ۱ساله به هیچ وجه نمیذارم تنها باشن از مادرش که آبی گرم نمیشه خودم مجبورم حواسم بهشون باشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

دقیقا همین کارو کردم  دقیقا ۱۲ شب تا ۴ صبح باهاش کلی حرف زدم با اینکه ۸ صبحم قرار بود برم سرکا ...

خدا شما و دخترتونو برای هم حفظ کنه درستشم همینه مطمئن باشین دختر شما از خیلی دخترای دیگه جلوتره وقتی همچین مادر عاقلی داره 

این روشنفکری ها برای کشورایی خوبه که بچه رو بعد ۱۸ سالگی از خونه میندازن بیرون بچه های ما همیشه حداق ...

دقیقا

نه باهاش رفیقم اتفاقا همه ی حرفاش و به من می زنه اما نگرانم واقعا بچه های بیرون بعضیاشون واقعا گرگن ...

نگران نباشین بسپرین به خدا براش کتابای مفید تهیه کنید در این موارد از عواقب بد این اتفاقات توضیح بدین و مثال بزنید انشاالله موفق باشید