2777
2789

سلام دوستان فردا بستری میشم واسه زایمان خیلیا تو این سایت بهم التماس دعا گفتن دوست دارم واسه کسایی که مشکل بارداری دارن یا اقدامشون به هر دلیلی طولانی شده سر زایمانم دعا کنم امیدوارم که دعام درحقشون برآورده شه و به زودی زود دامنشون سبز شه از یه نی نی خوشگل

اگه دوست داشتین اسم بگین در حد توانم براتون دعا کنم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

تبریک میگم گلم انشائ الله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری ممنون میشم دعا کنین اولین انتقالم مثبت بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریحانه🥲

ایشاالله به زودی زود دامنت سبز شه عزیزم وچشم انتظاریت تموم بشه❤

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ایشاالله به زودی زود دامنت سبز شه عزیزم وچشم انتظاریت تموم بشه❤

ممنون عزیزم توروخدا برام دعا کن من بیشتر هرکسی محتاجم 

مشکلم خیلی بزرگه 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
تبریک میگم گلم انشائ الله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری ممنون میشم دعا کن ...

فدات عزیزم حتما برات دعا میکنم ایشاالله که خدا لایق بدون دعامو درحقت برآورده کن ایشاالله به زودی زود چشم انتطاریت تموم بشه

فدات عزیزم حتما برات دعا میکنم ایشاالله که خدا لایق بدون دعامو درحقت برآورده کن ایشاالله به زودی زود ...

عزیزدلمی  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
غزلم دعاکن منم دوباره بارداربشم ایندفعه سالم برام بمونه

چشم عزیز دلم ایشاالله خدا به زودی زود دامنتو سبز کن از یه بچه ی صحیح و سالم.

ممنون عزیزم توروخدا برام دعا کن من بیشتر هرکسی محتاجم  مشکلم خیلی بزرگه

چشم آجی ریحانه ایشاالله که خدا صدامو بشنوه و دعامو در حقت برآورده کن.❤

چشم آجی ریحانه ایشاالله که خدا صدامو بشنوه و دعامو در حقت برآورده کن.❤

ممنون عزیزم 

انشالله با دل خوش بچتو بزرگ کنی عزیزم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
ممنونت میشم سالم بغلش کنی

فدات عزیز دلم ایشاالله خودتم همچنین ❤

ممنون عزیزم  انشالله با دل خوش بچتو بزرگ کنی عزیزم

قربونت عزیزم ایشاالله، ممنون از دعات.😘