2777
2789
عنوان

دیشب پنیک شدم

273 بازدید | 41 پست

دیشب قلب و معدم شدید درد میکرد . خلاصه مشخص شد پنیکه. قبلا هم پنبک شده بودم ولی چون علایمش این نبود متوجه نشدم این پنیکه. 

الپرازولام خوردم بعد حدود یکی دو ساعت قطع شد . اما از دیشب تا حالا بیحال و خواب الودم و امروزم یکم قلبم درد میکرد الان دوباره یکمم معدم درد میکنه. واقعا دیگه دوست ندارم الپرازولام بخورم میترسم بازم خواب الود بشم . چبکار کنم؟

پنیک که اینجوری نیست این علایم شما به خاطر عصبی بو‌دنه پنیک احساس خفگی و مرگ داره  ضربان قلب ...

من پارسال دو ماهی حالم خیلی بد بود هیچ دکتری نمیفهمید چمه. اخر معلوم شد پنیکه. ولی من کلا تو پنیکهام تنگی نفس ندارم. 

دیشبم اورژانس اومد گفت شبیه پنیکه علایمت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید طیف مختلف داره تنها راه نجاتت اینه خودتو سرگرم کنی ورزش و کار

ورزش و کار میرم

از پارسال هم با دارو درمانی خوب شده بودم

جمعه عصبی شدم دوباره شروع شد. 

الان میترسم دوباره شدید بشه مثل دیشب. 

شما پانیکتون خوب شده بود ؟؟چندمدت دارو خوردی؟

اره کاملا خوب شد 

دو تا دکتر عوض کردم

داروهای دکتر اولی فقط بهترم میکرد اما علایم داشتم هر روز به مدت طولانی

اما دکتر دوم به محض شروع داروها هم پنیکم قطع شد هم میگرنهای شدیدم. چند ماه دارو داد دوباره رفتم ویزیت بعدی کمش کرد باز یبار دیگم رفتم کم کرد. الان فقط لووسر میخورم و پرانول. 

اما فکر کنم دوباره باید برم چون از دیروز قلبم درد میکنه و دیشبم یه حالتی شبیه پنیک گرفتم.

خب اون لحظه باید نترسی بگی نمیمیرم تا بگذره

راستش نمیترسم

مال من علایمم یکم متفاوت بود

پارسال وحشتناک بیقرار میشدم. بازو درد خیلی شدید. ریزش وحشتناک قلب بطور مداوم و پشت سر هم. رگهای سرم بشدت کشیده و منقبض میشد. فقط راه میرفتم. اما ضربان بالا و تنگی نفس نداشتم. 

یبار دیگم یه مدلی سدم که قلبم بشدت پرتاپ میشد به بیرون و منقبض میشد و یه حالتهایی تو پاهام داشتم. 

خدا رو شکر با ارامبخش درمان شدم. 

من پیش خانم دکتر شادی شکوهیار رفتم واقعا مدیونشم منو به زندگی برگردوند. البته اول خدا بعد بندش.

چند مدته اینجوری هستی؟

پارسال دو ماه خیلی درگیر بودم بعد با دارو خوب شدم. بعد اونم اگر عصبی بشم شاید فقط پنج درصد علایمم رو دوباره داشته باشم مثل بازو درد و قلب درد و اینا. 

اما دیشب دوباره انگار حمله داشتم فک کنم دوباره باید برم بهم یه مدت ارامبخش بده. 

من پارسال شبا موقع خواب قلبم یه حالی میشد که فکر میکردم اگر بخوابم میمیرم انگار بدنم رو به سمت مرگ میرفت خیلی شبای بدی بود.