2777
2789
عنوان

دیشب پنیک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 41 پست
ازاوایل حالم که بهتره اما بیشتر ترسش رودارم میرم داخل جمع ومهمونی

متاسفانه خیلیا این حالتو پیدا میکنن. 

مال من یجوری بود که این ترس رو ندارم چون میدونم میتونم در اون حالت کنترل کنم.

رفتم قرص اعصاب میدن خوردم حالمو بدتر کرد 

نکته بسیار مهم که خیلی از دکترا نمیگن اینه که در لحظه حمله باید الپرازولام بخوری بعد یکساعت حمله برطرف میشه. 

و اینکه شاید داروهای دکترت خوب نیست. من اول پیش یه روانپزشک رفتم که داروهاش فقط بهترم کرد اما خوبم نکرد بعد دکترمو عوض کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته بسیار مهم که خیلی از دکترا نمیگن اینه که در لحظه حمله باید الپرازولام بخوری بعد یکساعت حمله برط ...

دوسدارم با فکر آزاد وبدون ترس از حمله بگردم وگرنه وقتی حمله میاد میتونم کنترل کنم

خب شما اگر خوب شدید دیگه چرا پرانول واونیکی قرص رو میخورید؟

پرانول نخورم قلبم تیر میکشه

لووسر هم لابد برای پیشگیری از حمله است 

الان با اینکه میخوردم بعد مدتها دوباره یه حمله داشتم

خب کم کم لووسر رو قطع کنی باید....میگم شما الان راحت تفریح ومهمونی وبازار میری توروخدا؟لذت ببری

اره عزیزم مشکلی ندارم

پنیک مدلهای مختلف داره مال من اونجوری نیست که دچار ترسهای وحشتناک بشم. 

راستش الانم قلبم درد بگیره میدونم چیز خاصی نیست نمیترسم. اما اولین بار صورت و پشتم داشت حالت بیحسی و گز گزی در سطح پوست پیدا میکرد و قلبمم واکنش نشون میداد من فکر کردم دارم سکته میکنم و خیلی ترسیدم اما دفعه های بعد فهمیدم اینا چیز خاصی نیست. 

بنظرم دکترت رو عوض کن و بگو با این داروها خوب نشدم اگر هنوز مشکل داری.

اره عزیزم مشکلی ندارم  پنیک مدلهای مختلف داره مال من اونجوری نیست که دچار ترسهای وحشتناک بشم.& ...

منم نمی‌ترسم میدونم نمیمیرم اما بعداز حمله سرم سنگین میشه‌..دوسدارم خودم خوب بشم