2777
2789

من 23سالمه و داخل دانشگاه با این اقا اسنا شدم نزدیک 1/5ساله درمرحله اشنایی و دوستی هستیم

همسن خودمه ولی از خانوادع متوسط کلا به پسر کاملا متوسط از هرلحاظ

ولی خب از حق نگذریم از هرلحاظ یه قدم من بالاترم ازش

ولی اون بنده خدا همه سعیشو میکنه خونه فراهم کنه ماشین عوض کنه این کاسه اون کاسه کنم بیاد خاستگاری…

اقااا من با دوستام که هم دانشگاهیمن و من و نامزذمو میشناسم وقتی حرف من و این اقا میشن حسابی واکنش نشون میدن 

مثال بزنم براتون

مثلا حرف یچیزی میشه من میگم نه اصلا اینطوری نیس خیلیییی پسر خوبیه یا مثلا اصلا اهل دختر بازی و این داستانا نیس

برمیگردن بهم میگن این هنوز بچس بزار ۳۰سالش بشه 

یا میگم ما قصد ازدواج داریم بجوری تعجب میکنن که مثلامطمعنییی؟؟نمیدونم چطور بگم بهتون انگار میخان یجوری وانمود کنن بدرد تو نمیخوزه سطحش پایین تر توعه و این داستانا خوب فکراتو بکنیاااا 

یا مثلا من یبار به اینا گفتم بچها شماهام اینطوری هستین مه یه هفته مونده به پریودیتون وحشی میشین میزنین زیر همچی و واقعا اون لحظه طرفوتونو نمیخاین؟اینا گفتن نههه تو واقعا دوسش نداری از ته قلب مثال میزنن که اره فلانی با فلانی دوسال دوس بودن خاستن ازدواج کنن عقدم کردناااا ولی دختره برگشت گفت دوست ندارم طرفو و طلاققق

واقعا نمیدونم از روی دلسوزیه یا از روی حسادت اخه یکی دوتا نیسن یه دوست دیگه دارم اونم اینجوری به یه روش دیگ میگه ولش کنن و یبارم گفت زشته طرف

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

در جواب جمله ایی که میگن هنوز بچس میگم بابا این الان اوج جوونیشه الان نکنه کی بکنه مگه کم پسرای هم سن و سالش لاشین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصري يه خانم تايپيك زده بود 

عين ماجراي شما و بعد ازدواج و عقد فكر جدايي بود 

ميگفت نميتونه مثل دوروبريام برام خرج كنه 

حواست باشه از عطش عشقت كم شد چطوري ميشه ديدگاهت 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
عصري يه خانم تايپيك زده بود  عين ماجراي شما و بعد ازدواج و عقد فكر جدايي بود  ميگفت نميت ...

کاش تاپیکشو برام بفزسی

حال نداشتم بخونم ولی خوب نخونده میگم برات مهم نباشه مهم دله ادمه

عصري يكي ميخواس سر همينا جدا بشه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
کاش تاپیکشو برام بفزسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12547757/پشیمونم-عقد-کردم?postId=319548079 

از اين خانم مشورت بگير مطمئنن خيلي ميتونه كمكت كنه چون اين راهو رفته

اخه همه باهم؟بعضی وقتا واقعا به خودم میگم صبرکن نکنه واقعا اینجوریه که همه میگن

بخون برات فرستادم