2777
2789
عنوان

حرفای دوستام نسبت به نامزدم که خیلی ناراحتم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 21 پست
عصري يكي ميخواس سر همينا جدا بشه 

متاسفانه مقایسه ها تو زندگی زندگی آدمو خراب میکنه بابا بیخیال دو روز دنیا رو کنار یکی که خوشید بگذرونید دیگه اخه  تا کی میخاین فقط به فکر مادیات باشید ادم زاد هرچی مادیات بیشتر طمع بیشتر یکی نیست بهشون بگه بابا بیخیال ول کنین بچسبید به این دوروز زندگی این همه بریز بپاش اخرش چی کی اینارو با خودش برده بد میگم؟

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

متاسفانه مقایسه ها تو زندگی زندگی آدمو خراب میکنه بابا بیخیال دو روز دنیا رو کنار یکی که خوشید بگذرو ...

والا چي بگم بخدا 

دوست نزديكم 

شوهرش طلافروشه وضعش توپ بي ام و زير پا دوستم كرده 

اما همچنان مادر دوستم زير پاشه اين وصله ما نيست اين نداره اين گداس وووو يعني هر روز ميگه طلاق بگير 

منم موندم 

البته همسرش در حد پدرشو داماد و شوهر خواهراش نيست ولي خب زندگي خوبي داره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز درست دور و اطراف ش رو نمی بینه عزیزم  من حق رو به دوستات میدم پسر ۲۳ چهار ساله واقعا کم ...

چی بگم؟الان پیشنهاد شما چیه؟

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙
چی بگم؟الان پیشنهاد شما چیه؟

عزیزم 

من نظرم روی سن ایشون هست بیشتر تا مادیات

البته که صد در صد و با اطمینان میگم با پسری که وضع مالی خانواده اش پایین تر از خودت ازدواج نکن

خیلی خیلی اذیت میشی،برای همه چی باید صبر کنی

چشم باز میکنی میبینی شدی نزدیک به ۴۰ سال و کلی از عمرت رفته

بحث سر سه چهار سال از عمرتونه

حداقل قول ازدواج و اجازه ی خواستگاری رو نده

همین الان ش پسر های بیست و چند ساله رو میبینم یا دخترهای زیر بیست رو،خدا میدونه چقدر براشون غصه می خورم

تو این گرونی،تو این سختی های زندگی

واقعا یک زندگی سالهای سال طول می کشه تا بشه زندگی

تازه تو بهترین موقعیت،چه برسه با دست خالی و کم کم

خیلی سخته

من همین وضعیت رو داشتم 

از یک رفاه عالی اومدم به یک زندگی متوسط

برای همه چیز صبر کردم و صبر کردم و صبر

تازه با کمک خانواده ی خودم و سالهای سال صبر،الان همه چی دارم ولی بهترین سالهای زندگیم به دغدغه ی مالی گذشت

امسال ۴۰ ساله شدم

عجله نکن لطفا

قول ازدواج نده

پسرها تازه سن ۳۰ سال شروع عقل و هوش شونه و فروکش کردن هیجان

اگه خواستی ادامه بدی حتما امتحانش کن

تو موقعیت های مختلف ،احساسی،مالی،هیجانی،چه میدونم

دانشجویی دیگه خودت

تو چند مورد امتحانش کن

کسی چه میدونه،شاید سربلند بیرون اومد از امتحان هات

شاید ایشون استثنا بود و همون پیشانی نوشت شما

حتما چند جا امتحانش کن

واکنش هاش رو نسبت به کم محلی،نسبت به مریض احوالی،نسبت به یه مدت دوری و دلتنگی،نسبت به خسیس یا لارج بودن.

لااقل خیال خودت راحت هست که آلاشت رو کردی

در ضمن به هیچکس هم این موضوع رو نگو که قراره امتحانش کنی،دهان به دهان میگرده و خیلی بد میشه