2777
2789

سر زایمان اولم خیلی اذیتم کرد خیلیییی

گفت که رسم ماست تا ۴۰ روز میمونیم خونه زائو در صورتی که دروغ میگفت،بچم آروم بود ولی این نمیذاشت من بخوابم سر بچه رو میذاشت سمت چپ منو بیدار میکرد میگفت چپ بخواب یه ساعت بعد میچرخوند راست بعد میگفت بیا سمت راست بخواب

تو این گیرو دار زن مامانمم فوت شد،اومد خونه مامانم نزدیک چهلم مامانمم رفت دوست نداشتم باشه ولی نمیرفت

مدام بهم میگفت بچه رو موقع شیر دادن خفه نکنی

یا تو شیر خوردن بچه دخالت میکرد

خلاصه خوب به جیگرم کرد

الان باردارم،شوهرم بهش گفته اومدی با هیچ چیز کاریت نباشه دخالت نکن تو اصلا،و گفته بیشتر از ۳_۴ روز نمون 

گفته مهمون دعوت نکن خونه ما این مدت رو(آخه کارشه خونه ما مهمون دعوت کردن)

دلم براش میسوزه ولی یکبار دیگه اون دوران برام تکرار بشه میمیرم،هنوزم آثارش رو قلبم مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مهمان خودش باید حرمت خودش رو نگه داره ... هر کسی به جز اهالی اون خونه مهمان محسوب میشه حالا مادر آدم هم باشه مهمان هست منتهی فرقش اینه نسبت به بقیه مهمان طولانی تری هست ولی نه دیگه چهل روز 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
بین دیگه من چقد غر زدم تو این ۷ساله🤣

حالا بر عکس مادرشوهر من یک هفته بعد زایمانم اومد دیدن بچم

وقتی زایمان کرده بودم و بیمارستان بودم مدام به شوهرم زنگ میزد که لازم نیست تو اونجا باشی پاشو بیا خونمون پیش من. شوهرمم نرفت کلی جنگ و دعوا راه انداخت.