2777
2789
ترسناکا که طبیعیه  بچه ها هنوز چاکراهشون بسته نشده بعضی از موارد ماوراء الطبیعه زو میبینن بعضی ...

حتی بچه هفت هشت ساله؟!

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

یه سری خونهمون بودیم بد دختر خالم تو هال داشت تعریف میکرد میگف خاله دیشب یکی تو در وایساده بود و من و نگاه میکرد این و که گفت من و دختر خاله هام همزمان ع اتاق دوییدیم بیرون و حمله کردیم هال ع ترس🤣🤣🤣 ی سریم نشسته بودیم تعریف میکردیم یهو بی دلیل جیغ زد گف دوتا چشم قرمز داره نگام میکنه جیغ میزدااا هممون سکته کردیم یه سریم هی فرار میکرد این ور و اونور مثله دیوونه ها میگف مامان داره میاددد نزاررر من و ببره مامانش سکته کرده بود بیچاره فکر کرد بچه خل شده ، به خدا همش راست بود 

درخاست مطلقا ممنوع 
آره زیاد  یه شب دخترم که کنارم خوابیده بود بهم گفت مامان منو نبوس و گس وات ؟ من نبوسیده بودمش

😐😐😐😐😐🏃🏃🏃

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

آبجیم میاد بم یاد میده چطوری ب بقیه تیکه بندازم😂😐کلاس چهارمه

این از همش ترسناکتر بود😂

حتی بچه هفت هشت ساله؟!

ممکنه 

ولی خوب از همون سن تخیل بچه ها شکل میگیره ممکن هست تخیل باشه اگر بیش از حد باشه توهمه و نیاز به روان شناس داره 

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...
مامانبزرگش خواب بود بهش چند دیقه نگاه میکرد یهو اینو گفت

واویلا

پسر خالم چن سال پیش بعد از ظهر بود همش سرشو میکوبوند ب دیوار و گریه میکرد و اسم داییمو تکرار میکرد شبش داییمو مار نیش زد

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

ی شب کنار ی بچه خوابیدم نصفه شب بیدار شد گفت خاله اون آقائه کیه نشسته اونجا 😐🙄

وااای😐😐🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃

پسر خالم چن سال پیش بعد از ظهر بود همش سرشو میکوبوند ب دیوار و گریه میکرد و اسم داییمو تکرار میکرد ش ...

چ عجیببببب

خونمون رو تازه عوض کرده بودیم بچه ۲ونیم سالم اشاره میکرد به یه طرف میگفت من از این میترسم منو لگد میزنه و اون طرف چیزی نبود . یه بار هم موبایل اسباب بازیشو داد به یکی گفت زود میده مامان بازی کنه ! 

جدیدا خواهرزادم جورابشو بهم کادو داده گفته ببر برای نی نیت تو خونه منتظرته😐😄

من دو ساله در انتظار فرزندم 

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
خونمون رو تازه عوض کرده بودیم بچه ۲ونیم سالم اشاره میکرد به یه طرف میگفت من از این میترسم منو لگد می ...

☹️☹️☹️🏃🏃🏃🏃🏃