2777
2789
جدیدا خواهرزادم جورابشو بهم کادو داده گفته ببر برای نی نیت تو خونه منتظرته😐😄 من دو ساله در انتظار ...

آی جونمممم....انشالا ک حرفش حقیقت بشه

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

وااای😐😐🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃

بعد گفتم کدوم آقا؟ شروع کرد به گفتن مشخصاتش 

قلبم گرفت ی لحظه😐

بعد اون شب به خودم دلداری دادم که شاید بچه خیالاتی شده الان که دوستان اینا رو گفتن باز ترسیدم 😶

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی جونمممم....انشالا ک حرفش حقیقت بشه

انشاءالله 

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
بعد گفتم کدوم آقا؟ شروع کرد به گفتن مشخصاتش  قلبم گرفت ی لحظه😐 بعد اون شب به خودم دلدا ...

چیا میگف😐

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

پسر بزرگم وقتی دو ساله بود یه جوری از خواب می پرید وجیغ میزد که فکر میکردیم ماری چیزی نیشش زده ترسناک ترین فریادها دلیلش وهیچ وقت نفهمیدم ...

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).
عجیب غریبه  مثلا میگه فلانی فلان کارو باهام میکنه خسته شدم از دستش یه اسم میاره که اسمه هم عجی ...

والا من ترسیدم الان😐

پسر بزرگم وقتی دو ساله بود یه جوری از خواب می پرید وجیغ میزد که فکر میکردیم ماری چیزی نیشش زده ترسنا ...

عزیزمممم شاید از چیزی ترسیده بوده

گفت موهاش بلنده و کت مشکی داره🥲

🤐🤐🤐🤐

اره پیش بینیم میکنه چندروز پیش داشت زمان ازدواج بچه های فامیلو میگفت

چه جالب😂😂😂

عزیزمممم شاید از چیزی ترسیده بوده

اخه هر شب از چی ...ولی خونمون بعضی موقع ها از سقفش صدای دویدن اسب میومد ...اون موقع اصلا بعضی چیزا به فکرمم نمی رسید ..

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).

پسر منم میرفت تو اتاق فقط به یه گوشه خیر میشد..بعد با خجالت یه لبخند میزد سرشو مینداخت پایین..فقط هم یه گوشه بالای اتاق رو دیوار...منم در اتاق میبستم تا دیگه حواسش پرت بشه..یادش بره..اما وقتی در باز بود ناخودآگاه بر میگشت نگاه میکرد میخندید..اوایل ترسیدم‌‌..بعد دیگه عادت کردم..🙂الان که بزرگترش شده زیاد توجه نمیکنه...اما بیشتر میره تو اون اتاق