2777
2789
عنوان

ادم شال مال مانتو کفش پالتوهرچی مال ۵ ۶ سال پیش بپوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3714 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیک قبلیتون دیدم

خدا انسان ها رو برای هدف های والا آفریده 

نه مسابقات برای لباس های جاری و فامیل

کمترین فایده ایی و سودی برات نداره

وسواس فکری داری باید دارو مصرف کنی

عزیزم ديدم تاپیکت قفله اینجا نوشتم

همه ی ما درگیری ذهنی داریم ذهن انسان خیلی پیچیده س 

مثلا دیدی بعضیا عاشق میشن بعد چند سال می بیننن از طرف متنفرن  پس تو هم یه روز اینکار رو ترک می کنی 

تو ذهنت اگه خیلی یه چیزی رو تکرار کنی تبدیل به چیزی میشه ک دیگه نمیتونی ازش دست بکشی با اینکه میدونی داره آزارت میده ولی نمیتونی ازش دست برداری 

اگه میخوای این کار ترک کنی به خودت زمان بده چون یه روزه ذهنت عادت نکرده ک یه روز بتونی ترک عادت کنی

قبل از همه چیز دلیل رفتارت پیدا کن جاریت اصلا مهم نیس 

ببین چی شده ک همچین رفتاری رو کردی

آیا شوهرت برات کم گذاشته

تو بچگی خانواده ت برات کم گذاشتن و یه جایی وقتی بچه بودی کسی پوششت مسخره کرده

و اگه دلیلش پیدا کردی بدون کسی که یه آدم دیگه رو تحقیر می کنه خودش مشکل داشته و تو هیچ گناهی نداشتی

و بازم اگه یادداشت برداری می کنی بدون تنها نیستی 

همه ی  ما مشکلات روحی داریم حالا یا کم یا زیاد 

فقط قوی باش و قدم اول رو بردار خیلی سخته ولی میتونی کم کم اینکارو ترک کنی

مثلا اگه دو بار جاریت رو دیدی سعی کن یه بار یادداشت برنداری

یا چیز دیگه بنویس

سعی کن ذهنت رو مشغول چیز دیگه ای کنی

اگه میتونی برو باشگاه و یا سرکار 

خودت رو دوست داشته باش

مهمترین شخص زندگیت که باید درباره ش بنویسی خودتی

نه اینو برا خودم پرسیدم که بپوشم یانه. تکراری نه. برای چن سال پیشه

در مورد تاپیک قبلیت من چندتا سوال ازت میپرسم 

تو برای خودت ج بده نه ب من 

ببین ب چ نتیجه ای میرسی

۱.هدفت کلا از زندگی چی هست دوست داری چقدر ارتقاع پیدا کنی ۲.اصلا تمام لباس های جاریتو نوشتی و متوجه شدی اصلا هردفعه یک لباس جدید میپوشه توی کیفیت زندگی خودت توی آینده ی خودت چ تاثیر مثبتی میتونه داشته باشه؟

۳.بهتر نیست توی ذهنمون توی افکارمون یک آدم رو بزرگ نکنیم ؟

۴.دغدغه ای مهمتر نداریم مثلا؟ک بخایم درگیر زندگی یک نفر بشیم ک بدونیم هردفعه چ لباسی میپوشه؟بهتر نیست 

مسیر فکریمونو عوض کنیم؟

میشه عکس اون دفتر چک لیست لباس های و پذیرایی جاریتم بزاری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شما چقدر درگیر لباسی😐😐

تمام تاپیکات در مورد لباسو این چیزای.بابا هر چی راحتی بپوش.

من میشناسم کسیو که هر دفعه لباسی مختلف میپوشه ولی اصلا شیک نیس فقط پول میده میخره،یکی بجاش محدود میخوره ولی شیک میخوره.

سعی،کن اصلا به تکراری بودن لباس فکرنکنی خیلی بی اهمیته و وقت تلف کردن لباس خوب بپوش همیشه ولی این که دیگران دیدند یا نه اصلا برات مهم نباشه وهمینطور چیزی که دیگران میپوشند برای ما چه فرقی میکنه مشغله های دیگه رو بتونیم حل کنیم تو زندگی کلی هنر کردیم 🥰

اسی شرمنده اونور و قفل کرده بودی مجبوری اومدم اینجا خدا خیرت بده خندوندیم🤣🤣🤣،،، مانتو سبز اکلیلی ساتن 😅😅😅😅 از اون موقع دارم تصورش می کنم می خندم کاش رفتنی پیش جاریت من میومدم ببینمش😁😁😁