2777
2789

سلام دوستان من ۲۶هفته رفتم سونو گفت ک بزرگ روده یکم گشاد شده احتمال داد که ممکنه بچت یا اون ایکه بزرگ روده عصب نداشته باشه یا سوراخ مقعد خیلی تنگه یا نداره کسی تجربه ای داره یعنی ممکنه الکی باشه اگه کسب تجربه ای داره بگه ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶 ما یکی از فامیلامون مشکل روده داشت و اونو نداشت.

ولی نمیدونم تو سونو گفته بودن یا نه، فکر کنم بدنیا اومد دکتر بهشون گفت

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چند تا دکتر برو 

من همچین مشکلی شنیدم که هست

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

امیدوارم اشتباه شده باشه ولی هست شنیدم بچه اینجوری بوده مشکلش با عمل ایناحل نشده بعد دکترا گفتن دیگه شیر ندید ب بچه اذیت میشه ،دیگه ندادن ومرگ دردناکی داشته

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

وقتی دخترم متولد شده بود زمانیکه دکتر نوزادارو چک میکرد یه نوزاد اینجور بود سریع انتقالش دادن برا عمل

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

احتمال خطا که هست. بهترین سونوگرافی تهران و حاذق ترین پزشک هم بری، سونوگرافی خطا داره

شما فقط باید بیمارستانی رو برای زایمان انتخاب کنید که جراح اطفال داشته باشه.

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.