2777
2789
عنوان

خواستگار کناف کار

1973 بازدید | 33 پست

سلام دخترا

دوستان خواستگار کناف کار خوبه؟؟ کناف کاری همون دیزاین سقفه. ک خوشگل میکنن😂

درامدش خوبه؟

همیشه کار هس براشون؟؟

در کل ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه بالایی ما بنا هس یه سره پیش زن و بچشه نمیدونم پول از کجا میارن میخورن 😐😐🤷‍♀️البته فکر کنم ...

بنا روزی ۱ ملیونه ۸ تا ۵ عصر

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

ماه پیش یدونه کناف کار داشتم خودش گفت ماهی۳۰ میلیون درامدمه البته توشهر ما 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

ماه پیش یدونه کناف کار داشتم خودش گفت ماهی۳۰ میلیون درامدمه البته توشهر ما 

خاستگار من گف شاید یه ماه ۵ تومن درامد داشته باشم و یه ماه ۵۰ تومن. گف باید دعا کنید ک پروژه بهم بدن😕

شغل ازادبدیش همینه هروقت دلت بخوادمیری هروقت نخوادنمیری اینده ای هم نداره

ن بابا ماشاالله شوهرش کاریه پاییز و  زمستون بازار کارشون کساده 

وضعه مالیش هم خیلی خوبه دوتا خونه دارن با دوتا ماشین 😐کدوم کارمندی اینا رو داره ؟؟؟؟همسایه پایینی مون شوهرش تو ایرانخور کار میکنه هنوز یه خونه ندارن 

اگه کار باشه عالیه 

ولی کناف داره از مد می افته باید هنرشون گسترده کنند 

در ضمن باید برنامه ریزی و پس انداز داشته باشی و مدیریت مالی کنی برای زمان کم کاری

ببین وضع مالیش چطوره 

یه مدت باهاش معاشرت کن ببین چجوریه 

ولخرجه بی خیاله مسئولیت پذیره یا نه خلاصه بسنج

من خاستگارهای شغل ازادم همه رد کردم چندتاشون بدبخت شدن چندتاشون وضعاشون توپ شده خونه ی منو صدبار میخرن و میفروشن و دقیقا به خاطر ریسکش قبول نکردم 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

کناف کار شغلی عالی هستش داداشم شاگر کناف کار ماهی ده دوازده میلیون درامد داره

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎