2777
2789
عنوان

خواستگار کناف کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 33 پست

همسایمون کناف کاره شوهرش 

و درامدش خیلیییی عالیه . 

البته بستگی به خدتون داره درامد عالی به چی میگین . 

به وضعیتتون شاید پول اون برای شما کم باشه . 

اما پروژهای بزرگی میبینم بر میدارن که واقعا خوبه درامدش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاستگار من گف شاید یه ماه ۵ تومن درامد داشته باشم و یه ماه ۵۰ تومن. گف باید دعا کنید ک پروژه بهم بدن ...

۵میلیون میشه ادم زندگی کرد.حالا بیام هروز دعا کنم به اقا پروژه بدن.اگه ندادن که ۵۰تومن ادم میتونه شارژ اجاره داد

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

ن بابا ماشاالله شوهرش کاریه پاییز و  زمستون بازار کارشون کساده  وضعه مالیش هم خیلی خوبه د ...

میگم درامدش خوبه ولی اینده شعلی ندارن من خودم شوهرم جوشکاراسکلته شغلش ازادوخطرناکه وهرروز یک بلایی سرش،میاد ازاینده کاریش واقعا میترسم

اگه کار باشه عالیه  ولی کناف داره از مد می افته باید هنرشون گسترده کنند  در ضمن باید برن ...

ببین دارم چن روز باهاش حرف میزنم

شبا تا دو بیداره. صبحا ساعت ده صبح میره سرکار. گفتم زود بخابین ک زودتر پاشین میگه کار دست خودمه و اینجوریم اشکال نداره..ولی من دلم نمیخاد مرد تا لنگ ظهر خونه خواب باشه

ماشین و خونه نیمه ساز داره

نمیدونم چکار کنم

شغل های ساختمانی اینجوریه ک باید مرتب کار بگیری تا درامد داشته باشی وگرنه فایده نداره 

مثلا کاشی این طوریه ک کار رو متری بر میدارن قیمتاشم مختلفه از متری 100 تا 200 در روز 2 ملیونم میتونه در بیاره 

کنافم اگ اشتباه نکنم متری هستش ولی قیمتش بالاتره

ولیییی اگ ی کاری تموم کرد و تا مدتی کار بهش پیشنهاد نشد بیکار میمونه دیگ

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
ببین دارم چن روز باهاش حرف میزنم شبا تا دو بیداره. صبحا ساعت ده صبح میره سرکار. گفتم زود بخابین ک ز ...

حداقل های زندگی رو داره خوبه جلوعه یه خرچی و پس انداز میمونه و خرج عروسی 

شغلای ازاد همه ساعت ده میرن الان ناراحتی بعد خوشحال میشی

در کل تصمیم با خودته یه برگه بردار خوبی هاشو یه طرف بدی هاشو یه طرف بنویس و ببین کدوم سنگین تره 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
تو رد کردی؟ چرا؟

بخاطر مادرش بهمون  زنگ زدگفته بود دختره ارایش نکنه پسرش اومد گفتم چرا گفتی ارایش نکنم گفت من نگفتم فهمیدم مادرش از جانب خودش گفته درواقعا من یدونه کرم پودر زده بودم 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

۵میلیون میشه ادم زندگی کرد.حالا بیام هروز دعا کنم به اقا پروژه بدن.اگه ندادن که ۵۰تومن ادم میتونه شا ...

اره بخدا

تازه گف توی خود شهرمون پروژه کم بهش میدن و بیشتر پروژه ها رو یه سهرستان دیگه بهش میدن ک ممکنه اون پروژه دو هفته طول بکشه

یعنی یا باید باهاش برم یا اون دوهفته رو تنها زندگی کنم

خوشم نیومد واقعا

اره بخدا تازه گف توی خود شهرمون پروژه کم بهش میدن و بیشتر پروژه ها رو یه سهرستان دیگه بهش میدن ک مم ...

یکی الان گفت داداش کارگر کناف کاره ۱۰ ۱۲ میگیره این ۵تومنم به زور میگیره 

اره بخدا تازه گف توی خود شهرمون پروژه کم بهش میدن و بیشتر پروژه ها رو یه سهرستان دیگه بهش میدن ک مم ...

اگه به دلت نیس بهش نه بگو یه عمر زندگیه