2777
2789
عنوان

خواب ائمه

640 بازدید | 61 پست

سلام عزیزان 

تاحالا شده خواب خود  ائمه یا خوابی ببینید که مربوط باشه به این موضوع و تعبیر شده باشه

برامون تعریف کنید 

خودم به شخصه خیلی خواب میبینم هر حاجتی یا هر آرزویی داشته باشم یا هر چیزی که فکرمو مشغول کرده باشه از ائمه کمک بخام فورا تو خوابم یه نشونه هایی میبینم برای خودمم خیلی عجیبه   کسی مثل هست بیاد تعریف کنه

نه ولی یه نفر خیلی قبلا خواب منو دیره بود الانم برام لذت بخشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب شمارو

اهوم خواب دیده بود که من دارم میمیرم انگار تو بیمارستان اونم نگرانم بوده میگفتن دیگه لحظه های آخر من بوده تا این که میگن حضرت زهرا گفته برگردوندیمش به خاطر ۳ تا کار خوبی که کرده .

و من هیچ وفت نفهنیدم اون کارا چی ان

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ازتون خواهش میکنم میشه واسه دخترم دعا کنید اسمش سولین هست الان تقریبا۳ ماهه مدرسه شروع شده تنها تو مدرسه نمیمونه خیلی خسته شدم خیلی وابستگیو ترس و اضطراب داره خیلی خستم دیگه واقعا سخته واسم تو مدرسه تو این سرما بشینم از کارو زندگی افتادم

اهوم خواب دیده بود که من دارم میمیرم انگار تو بیمارستان اونم نگرانم بوده میگفتن دیگه لحظه های آخر من ...

به مرور زمان خودتون متوجه میشید چه کار هایی رو گفته 

به مرور زمان خودتون متوجه میشید چه کار هایی رو گفته 

برای چند سال قبله

ازتون خواهش میکنم میشه واسه دخترم دعا کنید اسمش سولین هست الان تقریبا۳ ماهه مدرسه شروع شده تنها تو م ...

عزیزم با یه مشاوره صحبت کنید کمکتون می‌کنه بعضی از بچه ها ترس دوری از مادر رو دارن رفته رفته درست میشن

اره خیلی زیاد

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خودتون چه فکری می‌کنید ؟ بلاخره خودتون میدونید چه کارهای خوبی انجام دادید

اخه واقعا هیچ کدومو اونقدر قابل نمیدونم 

برای چند سال قبله

چقدر حس خوبی داشت این خواب

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست