2777
2789
عنوان

خواب ائمه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 61 پست
چقدر حس خوبی داشت این خواب

واقعا 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مرور زمان خودتون متوجه میشید چه کار هایی رو گفته 

خوشا به سعادتتون

من در حسرت خوابی أم 

التماس دعا دارم ازتون 🥺❤️

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
واقعا 

به نظرت اینکه یکی خواب منو ،که من با شوهرم توی یک جایی شبیه مسجد قرآن میخوندیم با چند نفر از فامیل دیگه 

این تعبیرش چیه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه نظری دارم براش حزر امام جواد بگیرید درست میشه

میدونم شاید درخواستم جالب نباشه میتونی برای من نیت کنی ببینی تو خواب چی میگن راجع به نیتم

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اخه واقعا هیچ کدومو اونقدر قابل نمیدونم 

حتی کوچیک ترین کار خوبم از نظر خدا و ائمه خیلی خیلی باارزشه حتی اگه به یه پرنده دون بپاشید  یا دست کسیو بگیرید از خیابون رد بشه شاید از نظر ما بی ارزش باشه اما در اصل اینطور نیس

خواب دیدم به جشن امام زمان دعوتشدم و اونجا شمع روشن کردم.  چندماه روز نیمه شعبان ازمایش بارداریم مثبت شد

ولی ۶ماهگی دوقلوا نازنینمو از دست دادم خیلی غصه میخورم خیلی😪

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

حتی کوچیک ترین کار خوبم از نظر خدا و ائمه خیلی خیلی باارزشه حتی اگه به یه پرنده دون بپاشید  یا ...

من از این کارا خیلی میکنم مثلا نیت میکردم میرفتم بچه های دخترعموم و نگه میداشتم همون دختر عموم رو 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خواب دیدم به جشن امام زمان دعوتشدم و اونجا شمع روشن کردم.  چندماه روز نیمه شعبان ازمایش بارداری ...

عی چه خواب خوبی 

نه چه سخت شد تهش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ازتون خواهش میکنم میشه واسه دخترم دعا کنید اسمش سولین هست الان تقریبا۳ ماهه مدرسه شروع شده تنها تو م ...

متاسفانه کادر مدرسه و معلمین هم انگار بلد نیستن باید چکار کنند ...خواهرزاده من همین مشکل رو داشت ..اما معلمش ک پرسابقه هم بود با صبر و حوصله زیاد حلش کرد

من تعبیر خواب بلدم البته در حد خودم خواب اطرافیانم  زیاد تعبیر کردم خواستید برام تعریف کنید&nbs ...

یه  شب که فردای شب قدر ۲۳ بود خواب دیدم شب قدر بعد یه خانمی که میشناسمش گندم دستش بود یه آخوندی ام بود که میشناسمشون بود گفتن باید نماز امام علی بخونی بعد خانمه ام گفت باید بری آب بخوری یا آب بیاری امشب بخوری نمی دونم دقیق بعد مفاتیح ودیدم صفحه دعای شب قدر بود بعد من رفتم آب بیارم توراه آقای سیدی رو دیدم کلاه مشکی سرشون بود باهم داشیم میرفیتم توراه وضو گرفتیم  بعد توراه امام زاده ای رو دیدیم بعدازش رد شدیم بهش گفتم اسم پدربزرگمو که فوت شده گفت من میشناسمشون خوابم خیلی واقعی بود حس خوبی داشتم انگار میدونستم خوابه بعد دیدم پدر بزرگم نشسته اونجا با کت شلوار سورمه ای باخطای سفید فک کنم یه چوبم دستش بود مثل عصا بلندتر بود بعداونم اومد طرف راستم و داشتیم میرفتیم من گفتم که کاش من بچه میشدم میتونستم بغلتون کنم دیدم صورتم وکلا کوچیک شدم بع ازخواب بیدارشدم

اون گندمیم که دستشون بود خوشه گندم بود بعدوضو هم که گرفتیم داشیم مسح پا رو میکشیدیم بااون اقای سید پیر مردی که بودن

زیاد بوده 

یکیش خواب حضرت محمد(ص) داشتیم با حضرت و یارانشون میرفتیم جایی 

یکیش خواب حضرت علی(ع) که سر قبر حضرت قران میخوندم 

یکیش خواب امام حسین (ع) البته خواب امام حسین و‌حضرت ابلفظل(ع)  چندین دفعه دیدم

روز خوش

عی چه خواب خوبی  نه چه سخت شد تهش

کاش هیچوقت مثبت نمیشد قلبم تیکه پاره شد 

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ازتون خواهش میکنم میشه واسه دخترم دعا کنید اسمش سولین هست الان تقریبا۳ ماهه مدرسه شروع شده تنها تو م ...

وای چقدر سخته اینطوری همسایه مام پسرش از همون کلاس اول اینطور بود تا کلاس چهارم مادرش میگفت حتی نمیزاشت در کلاسو ببندن صندلی میزاشتم دم در میشستم دیگه باردار شد نتونست بره پسرشم تا همون چهارم خوند خدا کمکت کنه عزیزم

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝