کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
تاپیکت قبلیت که مال هفته پیش بود هنوز آشتی نکردین؟
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
آشتی کردیم دوباره مثه قبل شدیم....دیگه واقعا نمیخوام من پیش قدم بشم....دارم سرد میشم نسبت بهش
میفهمم چی میگی
الان شرایط خیلی سخت شده واسه جوان ها باید صبر و تحملت رو زیاد کنی و قوی باشی و بتونین با هم از پس بر بیاید
فکر کردی تموم کردن راحته ؟ نه اون جوری هم کلی سختی و دلتنگی و عذاب و... داره
فقط میتونم بگم توی دوران سخت ولش کردی فقط بهش ثابت کردی تا پول داشته باشه باهاش خوبی نباشه بهم میزنی ...
چرا اینطوری حرف میزنین واقعا وقتی نمیدونین....اونه که منو درک نمیکنه...من حتی خیلی وقتا شارژ نداشتم بهش نگفتم گفتم شاید نداشته باشه خجالت بکشه....خیلی وقته میخوام لباس بگیرم بخاطر شرایط الانم بهش نگفتم کلا همیشه خواسته هام رو از بین میبرم تا اون یه وقت غرورش خورد نشه...منم آدمم نیاز به محبت و توجه اش دارم....دلم میخواد وقتی مشکلی داره رفتارش تغییر نکنه...