2777
2789

نظرتون چیه درباره اش

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی خیلی گرون میگیره

آره خیلی گرون شده

شما کسی رو میشناسید عمل کرده باشه؟

یا فقط پیجش رو دیدید

نمونه های پیجش  خیلی خوبن همه 

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

هر مدل بینی ای رو عمل نمیکنه

فقط بینی هایی که عمل سختی نداشته باشن رو قبول میکنه 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

خیلی طبیعی عمل میکنه خوبه ولی هزینه شون خیلی زیاده فک کنم چن سال پیش یکی از اشناهامون میخاس برع

نرفت پیشش؟

آره خیلی گرون شده شما کسی رو میشناسید عمل کرده باشه؟ یا فقط پیجش رو دیدید نمونه های پیجش  خی ...

دختر خالم اونجا عمل کرده منم پیش عطایی عمل کردم جفتمون عالی شدیم

هر مدل بینی ای رو عمل نمیکنه فقط بینی هایی که عمل سختی نداشته باشن رو قبول میکنه 

آره رفتم مطبش چند تا بینی گوشتی هم عمل کرده بود ولی خب با مسئولیت خودشون

دختر خالم اونجا عمل کرده منم پیش عطایی عمل کردم جفتمون عالی شدیم

شما بینی تون استخوانی بود؟ 

دوست منم پیش علی اکبر عطایی عمل کرده راضیه

من بینی ام انحراف داره و قوز

نمیدونم نوری بتونه انحراف رو اوکی کنه یا نه

شما بینی تون استخوانی بود؟  دوست منم پیش علی اکبر عطایی عمل کرده راضیه من بینی ام انحراف داره ...

نه نیمه گوشتی بود خیلیم زشت بود😔😂

طبیعی عمل کرده برام ولی نیمه فانتزی میخواستم با این حال راضیم

اگه طبیعی مدنظرته عطایی و حسنانی خوبن 

خوب شده بودن؟

تازه عمل کرده بودن ورم داشت

ولی خوب بود اما نه خیلی کوچیک

نه نیمه گوشتی بود خیلیم زشت بود😔😂 طبیعی عمل کرده برام ولی نیمه فانتزی میخواستم با این حال راضیم ...

مرسی عزیزم مبارکت باشه😍

دعا کن برا منم خوب بشه