2777
2789
عنوان

ازدواج با پزشک

2048 بازدید | 129 پست

سلام. چون کاربر قدیمی ام نتونستم بااون کاربریم تاپیک بزنم مجبور شدم اینو بزنم.  حرفاتون وااافعا برام مهم و ارزشمنده ممنونم از کمکتون❤ 

من از همسرم جداشدم دوتا بچه ۷و۳ساله دارم دست خودم هستن. ۲۸سالمه.  اقایی مجرد۳۱ساله  که امسال درسشون تموم میشه و پزشک عمومی میشن بهم درخواست ازدواج دادن. من گفتم من اصلااز بچه هام جدا نمیشم وایشونم قبول کردن. خیلی با شخصبت هستن و طبق برخوردایی که باهاشون داشتم تو ۶ماه متوجه شدم خیلی تفاهم داریم. احساس میکنم از لحاظ مالی خیلی اوکی نیس ک من مشکلی ندارم چون کار میکنیم و ایشونم گفتن تو فکر گرفتن تخصص هستن...  من دو دلم.  نیترسم گاهی میگم هیچوقت ازدواج نکنم باز میگم نکنه دارم اشتباه میکنم. میترسم با بچه هام ب مشکل بخورن.  در ضمن خانوادشونم میدونن و راضی ان. انقد ک شوهر اولم اذیتم کرد و ۳۵بار خیانت کرد بهم.  اذیت.  فحش متلک دروغ پنهون کاری...  برجی صد میلیون حقوقش بود اما برجی یک تومن ب خودم نمیداد و برا خونه بهترین چیزارو خودش میخرید میورد اما بمن هیچ پولی نمیداد سر کارم نمیشد برم بچه کوچیک داشتم.  حالا نظرتون چیه چیکار کنم بااین اقا. گفتم ۱سال فرصت فکر کردن میخوام قبول کرده. بگم ن بگم اره. از مردا میترسم دیگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی میگم نمیتونه اسایش و رفاه ک قبلا داشتم رو بهم بده چون پول نداره ازاینور میبینم روحم در ارامشه کنارش....  قبلی پول داشت انسان نبود ک. ازارم میداد خیلی. خردم میکرد تو جمع

عزیزم اصلا قبول نکن

هرکسی باید با فرد هم سطح خودش (از همه نظر)

ازدواج‌کنه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

تو اقوام ما هم یه خانم جدا شده پسر دارن با یه اقای دندونپزشک ازدواج کردن البته همسرشون فوت کرده بود ولی خدارو شکر زندگی خوبی دارن ولی ۱سال رفتن اومدن مشاور رفتن با بچه مدام در ارتباط بودن که ببینن پذیراس یا نه

اها یچیز دیگ.  من دوست دارم همسرم قد بلند باشه ایشون معمولیه.  زیاد قد بلند نیس و موهاش یکم ریخته همین ب دلم میخوره.  ینی حاضرم مجرد باشم ولی شوعر قد کوتاه کم مو نداشته باشم از اینور میگم اینا شاید مهم نیس. خب فکر میکنم مهمه.  نیس؟  من ظاهذم ب ۲۰ساله و مجرد میخوره بیبی فیسم و چون خیلی هم ب خودم میرسم اگ کسی ندونه متوجه مادر دوتا بچه باشم نمیشه...