2777
2789
عنوان

ازدواج با پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 129 پست
عزیزم اصلا قبول نکن هرکسی باید با فرد هم سطح خودش (از همه نظر) ازدواج‌کنه

از همین میترسم. میگه اینجاایرانه ک زن بچه دار طرد میظه و از نظر من هیچ... نداره.  میگ من میخوام چندتا بچه ب سرپرستی بگیرم دراینده. چهبهتر این بچه ها از کسی باشه ک عاشقش شدم. واقعا متوجه هستم ک عاشقم شده. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب الان خرجی بچه هات رو کی میده؟ اگه ازدواج کنی خرجی بچه ها با کیه؟

همسر قبلیم و خانواده خودم. گفتم ک اگ ازدواج کنیم همین روند ادامه داره. هرچند ناراحت شد اما من نمیتونم بذارم ایشون بده هرچند ایشون ادم خوبی باشن احساس میکنم بچم دراینده شاید احساس حقارت و سربار بودن بکنه شاید.. 

از همین میترسم. میگه اینجاایرانه ک زن بچه دار طرد میظه و از نظر من هیچ... نداره.  میگ من میخوام ...

عزیزم یکی عزیزانم با داشتن یه بچه با یه فرد مجرد خیلی پولدار ازدواج کرده چون پسره بی نهایت عاشقش بود و ۸سال به پای عشقش ایستاد تا بتونه مادرش رو به این ازدواج راضی کنه

ولی الان بعداز گذشته دوسال از ازدواجشون همه ما شاهد سرد شدن پسره هستیم😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها. راستش من خیلی خواستگار دارم. انقد ک تو مجردیم نداشتم.  نمیدونم چرااما خب دارم.  اماازبینشون شخصیت ایشون جذبم کرده.  بقیه قد بلند خوش استایل و شیک خیلی ثروتمند.  یا بچچمو نخواستن من رد کردم یااینک کلا از شخصیت طرف خوشم نیومده...  این ن پولش مث اوناست.  ن قدش.  ن موهاش ن ظاهرش.  فقط خیلی عاشقمه. دکتره و خیلی مهربون و باادب و با شخصیته. مامانم میگ این ادب و شخصیتش می ارزه ب صدتااونا.  منم ک گیییججج. چون بار دوممه کلا مغزم قفللل

اخلاق خوب  میتونه چیزایی مثل قد وتاه یا کم مویی رو پوشش بده بنظرتون؟  خب مورو میشه کاشت... ...

عزیزم ببخشیدا ولی عین یه دختر ۱۶ ساله و فقط به ظواهر  و مادیات فکر میکنی و اصلا متوجه موقعیت خودت نیستی که دوتا بچه داری

شاید اون اقا الان عاشقه و بچه های تو رو میپذیره ولی تضمینی هست که پشیمون نشه؟ 

نمیخوام ناامیدت کنم ولی از همه چی مهمتر این مساله هست 

عزیزم ببخشیدا ولی عین یه دختر ۱۶ ساله و فقط به ظواهر  و مادیات فکر میکنی و اصلا متوجه موقعیت خو ...

چرا میگی ببخشید. دارم میگم بیاین کمک کنید من مغزم نمیکشه... براهمینه دیگ. درست میگی

عزیزم ببخشیدا ولی عین یه دختر ۱۶ ساله و فقط به ظواهر  و مادیات فکر میکنی و اصلا متوجه موقعیت خو ...

اتفاقا بارها گفتم میگه بچه هات، بچه های خودمن و پشیمون نمیشم و...  نمیدونم بخدا. خب لگ پشیمون بشه ک نمیتونم بزور نکهش دارم باید بره دیگ.  اما خ بد میشه من دوباره جدابشم. براهمینم گفتم ن بهش اما اصرار میکنه...  بچه هام خ خ اروم و باادبن.. 

دفعه قبل همه روانشناسا و مشاوراگفتن جدا شو.  شوهرم واااقعا بد بود.  بدی من این بود ک خیانت میکرد میبخشیدم.  جلوم باهاشون تصویری حرف میزد میگف بتوچه. نمیخوام اینبار بهم بخوره زندگیم بشینن با ۶تاخواهرش بخندن بمن.  اخه گفتن برو تا بدبختی و اوارگیتو ببینیم.  سر همینم هس ظاهر و پول این اقا اهمیت داره برام..