پسرعموی بابامه شوهرم، من هیچوقت بهش فکر نمیکردم نمیدونم چیشد ک ازدواج کردیم اما بعد اینکه نامزد کردیم ب شدت عاشقش شدم حتی هنوزم بعد هشت سال با وجود تمام بدی هایی ک بهم کرد عاشقشم اما اون نیست 😭اینایی ک میگن عشق وحود نداره حتما تجربه نکردن
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منو دید و دیگه هیچکی رو ندید ، بعد ازدواج همه رو میبینه 🤣🤣🤣 ولی دیگه دیره ، دیگه دیره
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️