2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا دیده بود من و هی میشنیدم که دوستم داره و اومده خاستگاری قصد داشتم رد کنمش نمیخاستم ازدواج کنم بدش اتفاقی دیدمش گفتن همونیه ک مجنونت شده 

اصن چسبید به قلبم خیلی مشکلات پیش اومد بینمون و مدت ها فاصله گرفتیم از هم ولی دوباره برگشتیم بهم 

واقن هم عشق در یک نگا بود برا من 

درخاست مطلقا ممنوع 
یه جا دیده بود من و هی میشنیدم که دوستم داره و اومده خاستگاری قصد داشتم رد کنمش نمیخاستم ازدواج کنم ...

برات خواش حالم عزیزم منم دقیقا این حس رو تجربه کردم اما بهش نرسیدم دعا کن برام شاید منم به اونی که میخوام برسم 

سنم کم بود یکی از دوستام گفت یه پسره تازه اومده تو محله مغازه موبایل فروشی باز کرده و خیلیم خوشگله 

گفت ازش خوشش میاد

هی میگفت بیا بریم ببینیمش به یه بهونه علکی و من میگفتم برو بابا ولم کن

تو اذرماه بود دقیقا مث همین روزا 

خواهرم شارژر میخاست باهم رفتیم تو مغازش

اخ که دلم موند تو اون مغازه

پیش پسری ک حتی سرشم بالا نیاورد نگام کنه 

دنبال بهونه بودم هی برم ببینمش

گوشیمو علکی دستکاری میکردم ک مثلا برم درستش کنم همیشه رو برگه هایی ک رو میزش گذاشته بود واسش شعر مینوشتم وقتی سرش پایین بود🥺😂

یه روز یه پسره مزاحمم شد منم رفتم تو مغازه این 

فهمید پسره مزاحم منه باهاش دعواش شد و بیرونش کرد من کیلو کیلو قند اب شد تو دلم

یه دفتر گذاشت جلوم گفت شعراتو اینجا بنویس🥺

نوشتم گفت میشه شمارتم پایینش بنویسی منم ک دل داده بودم 🥺😂نوشتم و رفتم 

از فرداش هرروز همو میدیدیم 

بهترینا برا من بود 

هرچی میخاستم فقط کافی بود نگاه کنم بهترینشو واسم میگرفت 

چ روزایی بود 

همه چی خوب بود تا اینکه خانواده هامون گند زدن به رابطمون 

الان یه پسر داره باید خیلی خوشبخت شده باشه فک کنم 

قایمکی تو اینستا عکساشو میبینم