2777
2789
عنوان

قرص چاقی گلکسی فت آمریکایی کل بدن

15281 بازدید | 27 پست

بچه ها کسی خورده آیا عوارض داره من اشتها ندارم میرم باشگاه برا حجم الان به خاطر مصرف قرص هورمونی اشتهام کور شده وقتی غذا نخورم باشگاه رفتم ارزش نداره ولی دوس ندارم باشگاه رو رها کنم به نظرتون چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره این قرص چیزی نمیدونم ولی خودم گین آپ و اپل رو خوردم معجزه کرد.با گین آپ تو سه ماه ۱۸ کیلو چاق ...

خودتو نابود میکنی چاقی ارزش از بین رفتن مفاصل و کلیه و کبد نداره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
درباره این قرص چیزی نمیدونم ولی خودم گین آپ و اپل رو خوردم معجزه کرد.با گین آپ تو سه ماه ۱۸ کیلو چاق ...

من میترسم بهاش ریزش بگیرم یا جوش بزنم ...من دوسال پیش قرص گین آپ خوردم کلا ۵ کیلو اضاف کزدم و بهاش ریزش مو گرفتم اررش نداشت دباره برگشتم حالت اول با قطع ..تو اصل گرفتی کجا گرفتی ؟

واقعااا چطور از عوارضش نمیترسی🥺🥺🥺🥺

عوارضش بدتر از ۴۴ کیلو بودن نبود که. باور کن به حال خودم گریم میگرفت استخونام زده بود بیرون. هیچوقت لباس سایزم نبود.حرفای اطرافیان هم که بدتر

من میترسم بهاش ریزش بگیرم یا جوش بزنم ...من دوسال پیش قرص گین آپ خوردم کلا ۵ کیلو اضاف کزدم و بهاش ر ...

از سایت ترک فت...اتفاقا ریزش موهام قطع شد سه سال باردار نمیشدم بعد این قرصا حامله شدم

از سایت ترک فت...اتفاقا ریزش موهام قطع شد سه سال باردار نمیشدم بعد این قرصا حامله شدم

وای عزیزم جوش نزدی عوارضش روت چی بود ..بعد برگشت نداشتی ..گین آپ بگیرم به نظرت آخه ۱۷۵ قدمه وزنم ۶۰ و خرده اصلا به قدم نمیاد دوس دارم ایقدر چاق شم که بترکم..چجوری میتونم بگیرم

وای عزیزم جوش نزدی عوارضش روت چی بود ..بعد برگشت نداشتی ..گین آپ بگیرم به نظرت آخه ۱۷۵ قدمه وزنم ۶۰ ...

نه من جوش نزدم.فقط چون اشتهام زیاد شده بود شکم درآوردم گن میزدم. بعد چون باردار شدم مجبور شدم قرص رو قطع کنم ویار هم داشتم ۸ کیلو کم کردم. قبلا ۴۴ بودم با قرص گین آپ ۶۲ شدم ولی بخاطر ویار کم کردم بعد زایمان ۵۴ بودم. الان باز اپل میخورم شدم ۵۸ فعلا

سایت ترک فت تو گوگل بزن ،اینستا هم داره

آره منم به شوهرم میگم راضی ام ۸۰ کیلو بشم همه بهم بخندن ولی لاغر نباشم🥺

نه من جوش نزدم.فقط چون اشتهام زیاد شده بود شکم درآوردم گن میزدم. بعد چون باردار شدم مجبور شدم قرص رو ...

زیاد قرص نخور عزیزم عوارض داره 

آره تو گوگل زدم ترک فت ...ولی خوب تو ۱۴۰۰ جنس ۱۰۰ درصد اصل بوده ولی جدیدا بعضیا اعتراض دارن تو دیدگاه میترسم باز

زیاد قرص نخور عزیزم عوارض داره  آره تو گوگل زدم ترک فت ...ولی خوب تو ۱۴۰۰ جنس ۱۰۰ درصد اصل بود ...

عزیزدلم نخور هیچ وقت سمت این چیزل نرو به خدا جز پشیمونی چیزی نداره برات  

به سوال دارم ازت اگه میشع راهنماییم کن ریزش موهات بعد مصرف گین اپ چه مدت ادامه داشت؟چجوری ریزش قطع شد

عزیزدلم نخور هیچ وقت سمت این چیزل نرو به خدا جز پشیمونی چیزی نداره برات   به سوال دارم ازت اگه ...

گلی ریزش موهام نمیدونم به خاطر اینه یا نه ولی مال من به خاطر راکوتان بود و فشار عصبی بیشتر 

الان تاپییک زدم راجب موهام  یکم اگه زحمت نمیشه ببین 😭  منم ازون قرص چاقیا میخورم  ...

چی خوردی🥺من به خاطر ریزش یکسال درگیر ریزش بودم الان تو سن ۱۹ افسردگی گرفتم شدید ...خیلی بده ریزش ..بخدا نمیدونم به خاطر قرص چاقی هست یا نه جون همزمان چیز هایی دیگه هم مصرف کردم و فشار عصبی هم داشتم به خاطر جوش راکوتان هم مصرف کردم اما اون مال دوسال قبلش بود نمیدونم ولی هر ۳ تاش روشو اثر گذاشت