2777
2789
عنوان

به نظرتون جنسیت چیه؟؟؟

138 بازدید | 9 پست

سلام من هفته ۱۷ هستم.جفتم قدامی.هفته ۶و۷تهوع شدید داشتم یکی دوبار هم کاملا بالا آوردم.از هفته ۸ یهو تهوعم‌خوب شد ولی از هر مدل گوشت و مرغ و کباب و غذای خورشتی بیذار بودم. برجستگی شکمم از هفته ۸ مشخص بود قللا پهلو داشتم ولی الان شکمم مثل تخم مرغ زده جلو و پهلو ندارم دیگه.ضربان قلب جنین تو ۱۳ هفته ۲۶۹ بود.تا هفته ۱۲ دستام و صورتم خشک شد در حدی که پوسته میدادن ولی از هفته ۱۵ اونم خوب شد.ادرارم هر چقدر آب میخورم تیره هستش.تست جوش شیرین کف کرد.سوزن و ادرار هم سوزنم سالم موند. Y تو چشم راستمه.بچه سمت راسته و هر وقت از حموم در میام شکمم باد میکنه میاد جلو حسابی بعد ۱ساعت میخوابه بادش.اوایل عاشق ماست و خیار بودم با ماست ترش.دوغ ترش شور خیلی دوست داشتم.بیسکوییت ترد خیلی میچسبید بهم . خیارشور یهو ۴تا میخوردم . در کل گرایشم به چیزای ترش و شور و آش و سوپه.اوایل هندونه میخوردم‌الان پرتقال و انار دوست دارم.

کسی تو شرایط من بوده؟؟؟جنسیت بچش چیه؟؟؟؟ عکس سونو واسه ۱۳ هفته و انتی هستش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.