2777
2789

بگین اگه کسی تا حالا براش پیش اومده که بین چن تا دختر آقا از اون خوشش اومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یک جای بزرگی بود کلی دختر رنگ‌و وارنگ بودن 

من خیلی ساده بودم از من خوشش اومد 

بعدا که دیدم اخلاقشو فهمیدم دنبال یک دختر مظلوم بوده هرکار کرد هیچی نگه چون من به ظاهرم مظلوم میخورد فکر‌کرده بود می‌تونه 😂

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
چیشد اخرش؟تو سنگین اینا بودی؟از اونا که نمیخندن اینا؟

من سنگین بودم خودش اومد پیشنهاد داد 

من جواب سلامم به زور میدادم

ولی میگم آشنا شدیم دیدم اخلاقشو دوست ندارم 

آدما تو‌محیط کار بعضیاشون فرق دارن تا واقعیت 

توصیه خودت باش ندین ها خودم میدونم فقط میخام خودم باشم ولی ورژن بهتر خودم 😂 محیط هم کاریه 

من یه جا کار میکردم زیاد نبودیمت کلا سه تا دختر بودیم شوهرم ازمن خوشش اومد 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من سنگین بودم خودش اومد پیشنهاد داد  ولی میگم آشنا شدیم دیدم اخلاقشو دوست ندارم  آدما تو ...

آخه میدونی اون روزای اول خاست با من آشنا اینا شه منم حرف زدم باهاش ولی چون خوشم اومد ازش خاستم کمتر توجه کنم بهش همش سرم تو کار خودم باشه باهاش زیاد حف نمیزدم بعد دیدم اونم عین من شد اونم بمن بی توجه شد بعد خوب حف زدم اونم خوب شد 😂😂😂 نمیدونم دیگ بایدچیکار کنم فک میکردم اگ نحرفم باهاش اینا اون مشتاق تر میشه ولی نشد😂

تو چجور دختری بودی

معمولی .اهل معاشرت بودم ولی در کل با شوهرم سنگین رفتار میکردم در حد کارهای مربوطه حرف میزدیم لوس بازی در نمی اوردم توو حال خودم بودم عمرا فکر نمیکردم به من پیشنهاد بده چون اصلا از طرف اونم هیچ واکنش خاصی نسب به خودم نمیدیدم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
آخه میدونی اون روزای اول خاست با من آشنا اینا شه منم حرف زدم باهاش ولی چون خوشم اومد ازش خاستم کمتر ...

مطمئنی منظور خاصی داره؟ 

پسرا الان معمولا با همه گرم میگیرن و منظوری ندارن مگر خلافش ثابت بشه 

مطمین باش دوستت داشته باشه خودش یک کاری می‌کنه تو همون جوری که هستی باش منتهی نه خیلی خشک نه خیلی صمیمی عادی باش بیشتر با احترام رفتار کن

سعی کن پوشش و استایلت خوب باشه 

یکم سنگین و کم محل باش(با دست پس بزن با پا پیش بکش) کلا از خودت نا امیدش نکن ولی سرسنگین باش. 

تو مواقع استراحت و صحبت و اینا حتی اگه تو جمعه نقطه های اشتراک و حتی علاقه و.. رو با توجه به تایپ شخصیتیش پیدا کن و سعی کن راجبش حرف بزنی. یه جوری که بفهمه اشتراکاتی با هم دارین. 

مطمئنی منظور خاصی داره؟  پسرا الان معمولا با همه گرم میگیرن و منظوری ندارن مگر خلافش ثابت بشه& ...

اره با همه گرم میگیره ولی ن ب چشم بد مثلا معلومه هیچی بینشون نیس ولی با همه صمیمیه