2777
2789
عنوان

روز قبل از جراحی بینی

296 بازدید | 22 پست

دوستان من فردا جراحی بینی دارم کار خاصی باید بکنم؟

انگار ن انگار واقعا اصن حسش نیس چرا

پیش دکتر جنابی همدان

اقدامات قبل و بعدشو اگه تجربه دارین بهم بگین ممنونم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نسبتا

اگه خیلی بد نیست یابه صورتت میاد عمل نکن من ۴ماهه کردم روزی نیست که نگم ای کاش عمل نمی‌کردم یعنی هرمز کارم حسرت خوردنه 🙃کاش من الان یه روز قبل عملم بود وکنسل میکردم💔

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
اگه خیلی بد نیست یابه صورتت میاد عمل نکن من ۴ماهه کردم روزی نیست که نگم ای کاش عمل نمی‌کردم یعنی هرم ...

پیش دکتر جنابی عمل کردی؟

از ساعت ۱۲شب به چیزی نخور  صبح زود زود برو که نفر آخر نیوفتی پزشک خسته تره شاید کیفیت کار بیاد ...

مطب ب من گف ۸ونیم صب صبونه بخور تا ۴نیم ناشتا باش

پیش دکتر جنابی عمل کردی؟

نه من همدان عمل نکردم علاوه بر اینکه از کار دکترم راضی نیستم کلا ازعملم پشیمون بینیم خوب بود وبه صورتم میومد از بی فکری وازسرکنجکاوی رفتم عمل کردم وداشتن پول اضافه😔💔

اگه خیلی بد نیست یابه صورتت میاد عمل نکن من ۴ماهه کردم روزی نیست که نگم ای کاش عمل نمی‌کردم یعنی هرم ...

میدونی این دکتره ۳سال ی بار نوبت میده ب سختی وقت گیرم اومده شاید حق با توعه بالاخره بینی طبیعی انسان خیلی براش بهتره ولی الان مغزم قفله فقط میگم هرچه باداباد

نه من همدان عمل نکردم علاوه بر اینکه از کار دکترم راضی نیستم کلا ازعملم پشیمون بینیم خوب بود وبه صور ...

الهی

خب اگه بد شده دکترای خیلی خوبی هستن ک ترمیم انجام میدن ولی خیلی خوب باید تحقیق کنی ک این سری پشیمونتر نشی

میدونی این دکتره ۳سال ی بار نوبت میده ب سختی وقت گیرم اومده شاید حق با توعه بالاخره بینی طبیعی انسان ...

حالا اشکال نداره شما برین توکل بر خدا مامان منم پیش دکتر من بینیش رو عمل کرد اونم گوشتی بود ولی خب راضی وخوشحاله  من سنم کم بود و الان برای اینکار زود بود به نظرم شما سنتون خوبه وقطعا آزمون بنیه وروحیه قوی تری دارین