یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خیلی بد نیست یابه صورتت میاد عمل نکن من ۴ماهه کردم روزی نیست که نگم ای کاش عمل نمیکردم یعنی هرمز کارم حسرت خوردنه 🙃کاش من الان یه روز قبل عملم بود وکنسل میکردم💔
نه من همدان عمل نکردم علاوه بر اینکه از کار دکترم راضی نیستم کلا ازعملم پشیمون بینیم خوب بود وبه صورتم میومد از بی فکری وازسرکنجکاوی رفتم عمل کردم وداشتن پول اضافه😔💔
اگه خیلی بد نیست یابه صورتت میاد عمل نکن من ۴ماهه کردم روزی نیست که نگم ای کاش عمل نمیکردم یعنی هرم ...
میدونی این دکتره ۳سال ی بار نوبت میده ب سختی وقت گیرم اومده شاید حق با توعه بالاخره بینی طبیعی انسان خیلی براش بهتره ولی الان مغزم قفله فقط میگم هرچه باداباد
میدونی این دکتره ۳سال ی بار نوبت میده ب سختی وقت گیرم اومده شاید حق با توعه بالاخره بینی طبیعی انسان ...
حالا اشکال نداره شما برین توکل بر خدا مامان منم پیش دکتر من بینیش رو عمل کرد اونم گوشتی بود ولی خب راضی وخوشحاله من سنم کم بود و الان برای اینکار زود بود به نظرم شما سنتون خوبه وقطعا آزمون بنیه وروحیه قوی تری دارین