2777
2789
عنوان

روز قبل از جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 22 پست
حالا اشکال نداره شما برین توکل بر خدا مامان منم پیش دکتر من بینیش رو عمل کرد اونم گوشتی بود ولی خب ر ...

فدات عزیزم ایشالا توام مشکلت ب طریقی حل میشه حالا یا پذیرش قلبی شرایط یا عمل ترمیم 

غصه شو نخور

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
الهی خب اگه بد شده دکترای خیلی خوبی هستن ک ترمیم انجام میدن ولی خیلی خوب باید تحقیق کنی ک این سری پ ...

تو فکرش هستم ولی باید یکسال بگذره دلم میخواد برم پیش یه دکتر بگم بینیم رو شبیه بینی قبلیم عمل کنه میشه همچین چیزی 

آخه من فرم لب بالامم کامل بهم خورده هیچکس اینطور نمیشه اینم شانس منه

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو فکرش هستم ولی باید یکسال بگذره دلم میخواد برم پیش یه دکتر بگم بینیم رو شبیه بینی قبلیم عمل کنه می ...

اخه ۴ماه زودم هس معمولا میگن ۶ماه تا یک سال برا جا افتادن بینی و نتیجه اصلی زمان لازمه

ایشالا خیره

اخه ۴ماه زودم هس معمولا میگن ۶ماه تا یک سال برا جا افتادن بینی و نتیجه اصلی زمان لازمه ایشالا خیره

فک نمی کنم تو چن ماه معجزه ای رخ بده درکل حتی بینیمو خوب شده باشه من از عملم تو این سن پشیمونم وقتی که جوونی آدم خودش زیبایی و شادابی جوونی رو داره نیازه نداره 

من فک میکردم بینیم خوب نیست ولی وقتی عمل کردم هرکس منو میبینه میگه تو که بینیت خوب بود چرا عمل کردی همه تعجب میکنن کاش قبلش به جای بینیم اعتماد به نفسم روعمل میکردم خیلی بهتر بود 

فک نمی کنم تو چن ماه معجزه ای رخ بده درکل حتی بینیمو خوب شده باشه من از عملم تو این سن پشیمونم وقتی ...

میدونم ناراحتی ولی کاریه ک شده دیگه الان فقط باید صبور باشی ب وقتش درستش میکنی 

میدونم ناراحتی ولی کاریه ک شده دیگه الان فقط باید صبور باشی ب وقتش درستش میکنی 

بله درسته خیلی ممنون ولی خب اشکال نداره عوضش برام درس عبرت شدکاری روبابی فکری انجام ندم وقبلش ازبقیه هم نظرخواهی کنم....

بله درسته خیلی ممنون ولی خب اشکال نداره عوضش برام درس عبرت شدکاری روبابی فکری انجام ندم وقبلش ازبقیه ...

فدات قشنگ