ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6257 عنوان کسایی که از هوش مصنوعی استفاده میکنید 118 بازدید | 10 پست اسم سایت یا چیزی که مشخصات بهش میدید تصویر میکشه چیه؟ کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 1402/09/11 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mino1380 عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 4609 یعنی چی خب یه برنامه اس دیگه فوتولب تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6257 یعنی چی خب یه برنامه اس دیگه فوتولب فتولب رو نمیگماون که مثلا بهش میگن تهران صد سال اینده چه شکلیه و براشون میکشه کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5953 فقط باهاش چت کردم😂 نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6257 فقط باهاش چت کردم😂 منم😂قبلنا میشد به فاصله ی دقیقه باهاش چت کنی نامحدود رایگاناما الان یه ربع طول میکشه سوال بعدیت بپرسی 20 تا درخواستم نمیتونی داشته باشی کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم
عسل۶۷۸۰۰ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1973 فتولب رو نمیگم اون که مثلا بهش میگن تهران صد سال اینده چه شکلیه و براشون میکشه وای پسر دایی من جواب ریاضی ازش پیدا میکنه
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5953 منم😂 قبلنا میشد به فاصله ی دقیقه باهاش چت کنی نامحدود رایگان اما الان یه ربع طول میکشه سوال بعدیت ... من تو تلگرام چت کردم گفتم من عاشقتم دوست دارم گفت من بعنوان ی هوش مصنوعی حسی ندارم جوابم کرد😂 نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6257 من تو تلگرام چت کردم گفتم من عاشقتم دوست دارم گفت من بعنوان ی هوش مصنوعی حسی ندارم جوا ... آره تلگراممن بهش فحش میدادم میگفت در حرف زدن با من احترام را رعایت کنید😂 کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5953 آره تلگرام من بهش فحش میدادم میگفت در حرف زدن با من احترام را رعایت کنید😂 منم دادم گفتم ناراحت نمیشی گفتپمن بی حسم 😂🤦♀️ نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون